2777
2789
عنوان

با این فکرایی ک ب ذهنم میرسه فک میکنم هرزه م 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم شد و یروز به من پیام داد ک تو رو خیلی دوست دارم تو عشق اول اخرمی برا من دعا کردن تورو بخدا برو ...

وای چقدر پرو هست بگو اعتقادی به این چیزا ندارم و تو هم داری ازدواج می‌کنی براش آرزوی موفقیت کن و بلاک و تمام واقعا به خاطر خودت و روحیه خودت میگم این خودش رفته داره ازدواج می‌کنه میخواد با شما هم باشه آینده و روح و روان شما هم بهم میریزم 

راست میگه شاید دختر عموش جذبشم کرده ولی این ب این شلی نبود  همه مردم میگن فلانی جادو شده سحرش ...

اصلا راستم بگ 

ب شما چ ک بری کاری کنی

ناراحته خودش فکری واسه خودش بکنه

دختره بد عالم الان بعنوان همسرشه هم پسره اشتباه میکنه بهت پیام میده هم شماااا ک جواب میدی وقتی طرف متاهله ولش کن بابا ادمی ک ثبات نداره بدرد نمیخوره اون خودشم نمیدونه چی میخواد

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

اما خیلی حرف زد 

اینکه تز بچگی دوست داشتم و گفتم بزارم بزرگ شه باهاش دوست شم و بگیرمش و فلا خیلییی حرف زد تا ۶ صب حرف میزد منم گفتم تو ک الان میخوای نامزد کنی چرا این حرا ب من میگی گفت چون دوست دارم ولی نمیدونم چیشده چ اتفاقایی داره دورم میوفته

اما خیلی حرف زد  اینکه تز بچگی دوست داشتم و گفتم بزارم بزرگ شه باهاش دوست شم و بگیرمش و فلا خی ...

راست میگه بره نامزدی رو بهم بزنه ولی دروغ میگه عین چیییییییی😑 عجب کثافطیه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دیگه از اواسط مهر تهدیدش کردم و خطام عوض کردم

ولی شات پیاماش رو دارم 

یوقتایی میگم چرا اونا اینقددددر با هم خوش هستن من ایقد تو این درد بسوزم بزار شاتا رو بفرستم برا دختره حتی اگه بهم نخوره بهش بی اعتماد شه

دیگه از اواسط مهر تهدیدش کردم و خطام عوض کردم ولی شات پیاماش رو دارم  یوقتایی میگم چرا اونا ا ...

ن دیگ ولش کن بفراموشی بسپر

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)