ولی واقعا برای من عذاب اور شده اعتیادی که هیچ رقمه ولم نمیکنه از خودم حالم بهم میخوره هر دفعه تصمیم میگیرم مقاومت کنم خیلی زودتر از انچه تصور میکنم مقاومتم شکسته میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه
اعتیادم خریده من به طرز عجیبی خرید میکنم اصلا ادم پولداری نیستم ولی نمیتونم در ...
من اعتیاد ب کاکائو دارم یه مدت طولانی خودمو کنترل کردم ولی الان دوهفته هسش ک شدت پیدا کرده ۲روزی یه دونه شکلات صبحانه خالی خالی میخورم روزی دوتا شکلات تخته ای فرمند پسته ای میخورم شکلات داغ میخورم کیک شکلاتی خودم با حرص درست میکنم میخورم امروزم شیرینی شکلاتی خودم درست الان هیچیش نمونده تو دوهفته ۴کیلو شیرینی خامه ای شکلاتی خوردم
میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده