2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم که نمیتونم خودمو کنترل کنم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9455 بازدید | 210 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا پول نباشه پاتم نمیتونی بزاری بازار  😒 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
میدونم مسخره ست ولی فقط از عید تا الان ۱۳ جفت کفش خریدم  😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب چخبرته؟

منم اعتیاد به کیف دارم هر کیفی خوشم میاد میگیرم تو ی هفته ۳ تا کیف تو تنها نیستی😂😥

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اره خواستی تاپیک جدا میزنم  حداقل ۶۰ جفت کفش دارم 😢

خیلی دوس دارمببینم

منو خاهرمم خرید دوس داریم ن به انددددازه شمااا

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اعتیادم خریده  من به طرز عجیبی خرید میکنم  اصلا ادم پولداری نیستم  ولی نمیتونم در ...

من اعتیاد ب کاکائو دارم یه مدت طولانی خودمو کنترل کردم ولی الان دوهفته هسش ک شدت پیدا کرده ۲روزی  یه دونه شکلات صبحانه خالی خالی میخورم روزی دوتا شکلات تخته ای فرمند پسته ای میخورم شکلات داغ میخورم کیک شکلاتی خودم با حرص درست میکنم میخورم امروزم شیرینی شکلاتی خودم درست الان هیچیش نمونده تو دوهفته ۴کیلو شیرینی خامه ای شکلاتی خوردم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بیرون میری یه اندازه مشخص کارت ببر یا پول نقد ببر فقط چیزهای مورد نیاز بخر

معمولا اینترنتی خرید میکنم 

هرچی پیج ها رو انفالو میکنم دوباره شب که فشار عصبی و بیخوابی میزنه به سرم میرم تو اینستا و اینور اونور خرید

من اعتیاد ب کاکائو دارم یه مدت طولانی خودمو کنترل کردم ولی الان دوهفته هسش ک شدت پیدا کرده ۲روزی &nb ...

اینده خطرناک جسمی در انتظارته

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

مثلا یه مدل کاپشن دوست دارم ۷-۸ تا ازش رنگش رو خریدم  الانم دوسه تا رنگش مونده

گفتن مهم نیست من الان دیوونه شدم ک ببینمششششششششششششون