سلام خانمها.من باوجودتحصیلات بالاچون پارتی نداشتم نتونستم کاراداری پیداکنم.واسه اینکه کمک خرج خونه باشم توخونه تدریس خصوصی ریاضی انجام میدم.شوهرم غرمیزنه میگه شغل بادرآمدبیشتربایدداشته باشی.چون اجاره نشینیم پول پیش خونه رو خودم باهمین درآمدم دادم.هنوز راضی نیست.وتیکه میپرونه کاش یه زن پولدارداشتم.حالاخودش بیسواد و شغل بدردبخوری هم نداره بایه عالمه بدهی.باباشم یک قرون کمکش نکرده .اونوقت ازمن توقع داره .درمونده شدم ازاسترس تمام بدنم کهیر زده چندروزه واگزما .چیکار کنم؟؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
منم ازین گوها تو زندگیم داشتم که بم میگفت حقوقت کمه......................خاکبرسرای بی عرضه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞