2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین استخاره بگیرم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 204 پست
بسیار بد ، انجام ندهد که رسوا می‌شود.

گلم شما اصولا استخاره هاتون با این کتابه درست در میاد؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم شما اصولا استخاره هاتون با این کتابه درست در میاد؟

معمولا درسته ، یعنی ۹۰ درصد مواقع ... مادر بزرگم میگه که کسی که بلد بوده باهاش استخاره بگیره یعنی پدر بزرگ مادرم گفته که برای هر نیت باید دو بار کرد و جوابی که سری دوم به دست میادش درسته و باید هر کدوم بین دو وعده اذان باشه و اینطوری چیزایی.... ما بلد نیستم همینطوری عادی میگیریم ... 

ولی حیف عکس آپلود نمیشه هر جور شده میزارم ببینید عکسش رو ، این قرآن خیلی قدمت داره جوری که از میلیارد براش قیمت گذاشتن و دستنویس هستش 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
معمولا درسته ، یعنی ۹۰ درصد مواقع ... مادر بزرگم میگه که کسی که بلد بوده باهاش استخاره بگیره یعنی پد ...

بله عزیزم

اخه هرکسی نمیتونه استخاره بگیره باید قبلش یکسری کارهایی رو انجام بدن و یکسری اصول هایی داره 

برای همین پرسیدم❤

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
بله عزیزم اخه هرکسی نمیتونه استخاره بگیره باید قبلش یکسری کارهایی رو انجام بدن و یکسری اصول هایی دا ...

درسته ما خودمونم خوب بلد نیستم و کسی هم ادامه نداده از خاندان که یاد بگیره فقط یادگاری برداشتن . بعضی مواقع برای مشکلاتی همینطوری عادی میگیریم ... 

ولی همه چیز دست خداست ، اینها ممکنه فقط نشونه باشن که درست یا غلط از آب در بیان 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اگه اشکالی نداره یکی هم برای شوهرم بگیر، اسمش علیه. ممنون میشم، مشهدم برات دعا میکنم❤

خوب ، از رحمت خدا نومید نشو.

درسته ما خودمونم خوب بلد نیستم و کسی هم ادامه نداده از خاندان که یاد بگیره فقط یادگاری برداشتن . بعض ...

درسته عزیزم 

تا حالا که همین طور عادی گرفتید درست در اومده؟

ارع خب میگم ۹۰ درصد مواقع هم همینطور درست در اومده. 

با محمدرضا ازدواج کنم خوبه ؟

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست