2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین استخاره بگیرم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 204 پست
الهی آمین  ممنونم مهربون  حاجت روابشی الهی

فداتشم عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

آجیم خوشبخت میشه ؟ کسی پیدا میشه که عاشقش بشه دوباره آخه این رابطه رو من یکم مقصر بودم بهم زده شد ع ...

آره 

به نظرم یه کسی میاد تو زندگیش ک ارزش جدایی از این آقا رو داشت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره جدا نه فقط مشکلتو میتونی بگی عزیزم تا دعایی چیزی بگم بهت ؟

ممنون گلم همسرم اعتیاد داشت الان یک ماهه رفته میگه ترک کردم 

اهل کار و تلاش نیست خلاصه بگم آدم سر به راهی نبود 

خانوادم میگن جدا شو به درد زندگی نمیخوره 

خودشم میگه جدا شی خودمو میکشم جز تو کسی رو ندارم 

یعنی بگم زندگیم داغونه بین خانوادم و همسرم موندم 

ممنون گلم همسرم اعتیاد داشت الان یک ماهه رفته میگه ترک کردم  اهل کار و تلاش نیست خلاصه بگم آدم ...

عزیزم چقد بد

بمون کنارش انشاءالله درست میشه 

برای پولدار شدن

۳ روز پشت سر هم

در یه ساعت مشخص مثلا ۱۲

با و وضو و رو به قبله به اندازه ابجد کبیر اسمتون ( سوره قدر بخون _ به صورت جدا هم چهارقل ) بخون

برای پیشرفت شغلی

به تعداد ابجد اسم همسرت 

۳ روز پشت سر هم

در یه ساعت مشخص مثلا ۱۲

با و وضو و رو به قبله ( الم نشرح ) بخون

و برای ترک اعتیاد 

همین ۳ روزی ک گفتم رو

به تعداد ابجد اسمش

اول حمد بخون بعد سوره تکاثر 

عزیزم چقد بد بمون کنارش انشاءالله درست میشه  برای پولدار شدن ۳ روز پشت سر هم در یه ساعت ...

مرسی آبجی قشنگم به نظرت برای اینکه خانوادم دلشون نرم بشه چیکار کنم میدونی من آدمی هستن که عذاب میشکم اگه یکی ازم ناراحت و دلخور باشه 

مرسی آبجی قشنگم به نظرت برای اینکه خانوادم دلشون نرم بشه چیکار کنم میدونی من آدمی هستن که عذاب میشکم ...

سوره ناس خوبه عزیزم

سلام قشنگم میشه برام استخاره بزنی؟

تو نی نی سایت عروسا همه: آرومن ولی مادر شوهرشون جنگی و پرخاشگر😑 از خانواده شوهرشون سرن😐 مجردی پرنسس بودن و خدمتکار داشتن ولی تو خونه شوهر دارن کلفتی میکنن😳همیشه هم احترام خانواده شوهرو داشتن ولی اونا بی دلیل بی احترامی میکنن😵‍💫 انتظار دارن شوهرشون اسمی از خانوادش نیاره🤨 اگه از خانواده شوهرشون کسی  بخواد بیاد خونشون کلی جبهه میگیرن و تاپیک میزنن که چیکار کنم زودتر برگرده خونش و .... و عجیب تر نظراتیه که بقیه میدن🫠 به خصوص اینکه میگن اگه اومدن کم محلی کن😳 برو تو اتاق نیا بیرون خودتو بزن به خواب🤐 برو حمام طولانیش کن تا پاشه بره🙄 اصلا چه معنی داره بخوان بیان خونتون؟!🫨 حالا اگه خانواده خودشون باشن: عزیزم مادرته حق داره بیاد/ خواهرته باید بیاد خونت/ اگه شوهرت ناراحت شد که میخوان بیان محلش نده وظیفشه😒 بابا بس کنید این کارا رو از خانواده شوهر هیولا نسازین🙃 درسته بعضیا واقعا احترام حالیشون نیس ولی درصد کمی دارن😊 همونقدر که خانواده شما حق دارن بیان خونتون و شما رو ببینن یا با بچتون سرگرم شن خانواده شوهرتون هم حق دارن🤗 اگه پدر و مادر شما زحمت کشیدن براتون پدر و مادر همسرتون هم زحمت کشیدن براش😇 همونقدر که خواهر و برادر شما، شمارو دوست دارن و مشتاق دیدارتون هستن؛ همونقدر خواهر و برادر همسرتون، دوسش دارن و دلشون میخواد برادرشونو ببینن😍 یه طرفه به قاضی نرین😉 خانواده شوهر غول نیستن اونا هم آدمن و حق دارن از محبت پسرشون برخوردار باشن❤️در ضمن اونایی که درمورد اسمم پرسیدین که چرا دو تا اسم مختلف میگم نیلا اسم مستعارمه و تو شناسنامه ی چیز دیگس ولی چون نیلا رو بیشتر دوس دارم اونو به کار میبرم/