2777
2789

قدم خیلی کوتاهه و دیگ هم رشد نمیکنم ۱۵۸ قدمه و ۵۵ وزنمه هرروز بخاطر وزنم خودخوری میکنم تحیاس میکنم خیلی چاقم

دور کمرم و سایز رونام خوبن اما بازوهام نسبت به بدنم تپل تره میشه یه راهکار بدید برای لاغر کردن بازو ها  باشگاه و ورزش هم میرم یا اگه رژیم رعایت کردنی چیزی میدونید بهم بگید مرسی عزیزان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هم قد شمام،رژیم گرفتم الان رسیدم به ۴۸ واقعا راضیم،البته هیچوقت از قدم ناراضی نبودم با اینکه شوه ...

میشه درمورد رژیمتون بهم یکم توضیح بدید که چند وقت نتیجع گرفتید و چیا مصرف کردید

چرا سختش می‌کنی بزن تو نت کلیپ برات میاره بزن لاغری و فرم دهی بازو هااااا

باشگاه که میرم دوروز اخر هفته کلی کلیپ سبو کردم با برنامه ام میزنم برا بازوهام ولی میترسن نتیجه نده تغذیه ام هم خیلی رعایت میکنم

بعدم مسئله قد اون قدها که فکر می‌کنی مهم نیست بقیه ابعاد زندگیتو رشد بده 

من خودم شاهد بودم دوستم همقد شما بود ولی خوند پرستاری قبول شد از لحاظ ظاهر هم به خودش واقعا می‌رسید با یه پسر مهندس با قد ۱۸۵ و فوق العاده پولدار ازدواج کرد 

منم هم قد شمام،رژیم گرفتم الان رسیدم به ۴۸ واقعا راضیم،البته هیچوقت از قدم ناراضی نبودم با اینکه شوه ...

چطور اینقدر کم کردی😳😳😐

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "