2777
2789
عنوان

خانوما بیاید درمورد وزنم نظر بدید توروخدا 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
بعدم مسئله قد اون قدها که فکر می‌کنی مهم نیست بقیه ابعاد زندگیتو رشد بده  من خودم شاهد بودم دو ...

با قدم اصلا مشکلی ندارم ولی خب میگم نسبت به قد کوتاهم حس میکنم چاق تر نشون داده میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سانت از من کوتاه تری قدت هیچم کوتاه نیست ۵۵که خیلی خوبه من وزنم ۵۸ولی اصلا چاق نیستم شکم ندارم با ...

خوشبحالت من بازوهام ارثی کلا از همه جاهای بدنم تپل تره ن ک بگم خیلییی تپله ها ولی خب بدنمو زشت کرده مامانم و خواهرم هم همینجورن کلا بازوهامون بیشتر از بقیه حاهامون حجم داره

وزنم زیاد نبود که،۵۳ بودم آوردم ۴۸،کلا ۵ کیلو کم کردم

منم ۵کیلو نیاز دارم کم کنم

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
منم اگه 5 کیلو کم کنم دیگه دنیا برام بهشت میشه😂🤦🏼‍♀️

دقیقا منمممم.چطور کم کنم اخه😭😭😭

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "