2777
2789
اگه کاری ک انجام میدی آسیبی ب خودت و بقیه نمیزنه انجامش بده حسرت کارایی ک نکردی بیشتر از کارایی ک کر ...

من بخاطر هدفم که پزشکی تهرانه پشت کنکور موندم دوست نداشتم حسرتش به دلم بمونه اما الان همش فکرمیکنم سنم داره میره بالا و از بقیه عقب میمونم(19سالم تازه شده) و این حس مضخرف خیلی اذیتم میکنه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشتم تجربیه و هدفم پزشکی تهران و در نهایت مهاجرته قصد دارم برنامه نویسی و طراحی سایت رو کلاس برم یا ...

رویا بافی نکن منطقی نگاه کن منم رویا بافی کردم اما تنبلی داشتم بهش نرسیدم 

رویا ها به اندازع تلاش و ظرفیت آدم جواب میده و‌نتیجع داره

بشین ترازتو نگاه کن اگر بالای ۷۰۰۰ و میتونی بالاتر برسونی 

اکی فکر پزشکی تهران باش وگرنه پزشکی شهرستان یا آزادم عالیع 

اصلا مهم نیست کجا و‌کدوم دانشگاه مهم اینه دکتر شی 

و مثلا مطب بزنی و شاغل شی

قبول دارم اتفاقا امروز انیمیشن روح رو دیدم.در مورد همینه .اما فک کن هیچ دوست و رفیقی دورت نیس ..این ...

تعریف دوست از نظر تو چیه 

اگر منظور دوستی هست که خودش مشتاقانه ارتباط برقرار می کنه دیدم که با گذشت زمان خودش ارتباط رو کم می کنه 

دوست رو برای چی می خوایم برای اون نیاز آدمی به جلب توجه و حرف 

یه تحقیقی میگه این نیاز رو میشه با ارتباطات سطحی همین مکالمه من و تو تا حد زیادی برطرف کرد  

دوست یعنی چی از نظر تو

تعریف دوست از نظر تو چیه  اگر منظور دوستی هست که خودش مشتاقانه ارتباط برقرار می کنه دیدم که با ...

ببین از نظر من دوست ینی کسی ک باهاش حرف میزنی بیرون میری درد میکنی اونم متقابلا همین کارا رو انجام میده .از اون رفیقا ک اگه ی روز جایی گیر کردی اسم اون میاد تو ذهنت .از اونا ک لازم نیس پیشش خود سانسوری کنی ..پایه غمته پایه شادیت هست .کنارته مشاورته همراهته هم دردته ...اینا دو طرفه باید باشه ...حالا فک کن اون رفیق پارتنرت هم هس دیگ آدم از دنیا چی میخواد؟...ما هرچقدم بگیم تنهایی خوبه بازم نیاز دارین ب آدما ب یکی ک خجالت نکشی از اینکه اون نقاب قوی بودنت رو برداری...من از این رفاقتا میخوام..ب نظر خودم خواسته زیادی نبوده نمیدونم چرا نرسیدم بهش

رویا بافی نکن منطقی نگاه کن منم رویا بافی کردم اما تنبلی داشتم بهش نرسیدم  رویا ها به اندازع ت ...

میدونی من عاشق دانشگاه تهرانم حتی اسمش و فکرش که میاد سرم اشک میریزم میگم مگه من چندبار به دنیا میام که حتی یکبار هم نتونم به عنوان دانشجوی پزشکی تهران وارد اون دانشکده بشم؟!

این حسرتی میشه که من توی سن 30 سالگی یک روزی میخورم اگه بهش نرسم

البته فقط چشم به کنکور ندوختم من تک بعدی نیستم و راه های مختلفی رو پیش گرفتم مثلا کلاس طراحی و کالی گرافی میرم کیک بوکس کارمیکنم زبان و...تا سنم رسید دنبال گواهینامم هم رفتم و دوست دارم توی عرصه های مختلفی موفق باشم چشممو فقط به کنکور ندوختم اما براش صدمو میزارم چون هدفمه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

سنی نداری به هدفت فکر کن و بمون چیزی ک میخوای قبول شو 

میدونم اگه ازش بگذرم اینم میشه حسرت 30 سالگی من  

ببین از نظر من دوست ینی کسی ک باهاش حرف میزنی بیرون میری درد میکنی اونم متقابلا همین کارا رو انجام م ...

خواستت زیاده 

چنین دوست هایی که همه خصلت رو داشته باشند کمه 

می تونی .ند تا دوست داشته باشی با هر کدوم راجع به یه چیز حرف بزنی 

این حرفها خودسانسوری نداشته باشم اینا همون تو ادبیات قشنگن،تو واقعیت ازین خبرها نیست،چپن همه ی رفتار ما مطابق میل دیگری نیست،پس یکبار من کوتاه میام یکبار طرف مقابل،و همین طور با سازگاری میشه با هم طی کرد

خواستت زیاده  چنین دوست هایی که همه خصلت رو داشته باشند کمه  می تونی .ند تا دوست داشته ب ...

متوجه حرفت میشم ..با کوتاه اومدن هم کاملا موافقم اما خب داشتن یه دوست رو حق خودم میدونم🥲ک حداقل هر از گاهی حال همو بپرسیم بیرون بریم ...همینم ندارم خو

هنوز ک سنی نداری مامانت هم ی حرفی زده ب دل نگیر 

فک میکنی ..گفت بخدا برای تو هیچکی نمیاد .‌‌

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
اینکه همش حس کنی چرا ب جای خاصی نرسیدی...فک کن ی زندگی تکراری هرروز میری سرکار میای خونه همین..دلم م ...

منم با اینکه خیلی خوش مشربم و ددستای هیلی زیادی داشتم ولی اللن هیشکی نیس