2777
2789
منم ۳۰ سالمه مجردم واقعا مجردی بده تونم تو سن بالا اینجا همه ش میگن برو عشق ‌و حال کن چیه متاهلی ولی ...

موافقم همون عشق و حالم کلی خرج داره انگار راحته تو این مملکت.

خودم چیزی نموند ۳۵ بشم و مجرد حس جالبی نیست خداروشکر سالمیم ولی تنهایی تا کی اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که در استانه 30 سالگی هستید نصیحتتون به من 19 ساله چیه؟که همچین حسی اونوقت نداشته باشم و از خودم ...

هیچی اگر رشته ات تجربی نمیخوای مهاجرت کنی 

دندون پزشکی فقط بخون 

مثل آدم سی سالگی علاف نباشی 

اگر رشته های دیگه ای صنایع یا برنامه نویسی بخون

من ۳۲ سالمه مجرد هم هستم  فکر نمیکردم اخر و عاقبتم این بشه  برای خودم خیییلی ارزوها داشت ...

اینکه همش حس کنی چرا ب جای خاصی نرسیدی...فک کن ی زندگی تکراری هرروز میری سرکار میای خونه همین..دلم میخواست از اون همه رفیقی ک تو دوران دبیرستان و دانشگاه و محل کار و...داشتم حداقل ی دونه رفیق واقعی و موندگار داشتم 

هیچی اگر رشته ات تجربی نمیخوای مهاجرت کنی  دندون پزشکی فقط بخون  مثل آدم سی سالگی علاف ن ...

رشتم تجربیه و هدفم پزشکی تهران و در نهایت مهاجرته

قصد دارم برنامه نویسی و طراحی سایت رو کلاس برم یاد بگیرم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اصلا این دهه ها برای آدم ها یه سیاه چاله ست 

که آدمی رو مجبور می کنه خودش رو مرور کنه،که عمرت رفت،چی شد چی کار کردی 

حالا این حس ناکافی رو مرتبط به اون دلایل می دونی ولی همه چیز رو هم داشته باشی بازم این حس گریبانند رو می گیره چون خصلت آدمی فناپذیری یه

اینکه همش حس کنی چرا ب جای خاصی نرسیدی...فک کن ی زندگی تکراری هرروز میری سرکار میای خونه همین..دلم م ...

ببین به تو ربطی نداره دوست نداری 

کلا الان آدم خوب کم شده

کلا دوستی قرار نیست چیز موندگار و پر سودی باشه

اونا هم که خیلی دوست دارن من اعتقادم اینه خیلی پیشونی بلندن و کلا محبوب همه هستن با اینکه کار خاصی برای دیگران نمیکنن عزیزن

ما دستمون نمک نداشت و دستت نمک داشته باشه کلا معدود آدم هایی اینطورین

اصلا این دهه ها برای آدم ها یه سیاه چاله ست  که آدمی رو مجبور می کنه خودش رو مرور کنه،که عمرت ...

قبول دارم اتفاقا امروز انیمیشن روح رو دیدم.در مورد همینه .اما فک کن هیچ دوست و رفیقی دورت نیس ..این خیلی سخته

منم ۳۰ سالمه مجردم واقعا مجردی بده تونم تو سن بالا اینجا همه ش میگن برو عشق ‌و حال کن چیه متاهلی ولی ...

همينجا هم هستن خانمايي كه متاهلن و همين حس و حال رو دارن پس نبايد يه جا فكر كنيم كه مشكل از خودمونه نه تنهايي و ازدواج نكردن؟؟