2777
2789
عنوان

مجبورم از دخترم دست بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4947 بازدید | 135 پست
خدانکنه عزیزم. نه بابا بخاطر بچه تحمل کردم. ولی دیگه هیچوقت آدم سابق نمیشم داغون شدم. ازش نمیگذرم و ...

انشالله زود بیای بگی تقاص کاراشو ب بدترین شکل پس داده🌹

شاید مُردم حواسم نیست🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یکبار دوبار نیست که اگه من براش مهم بودم یکجایی میزاشت‌کنار می‌چسبید به زندگی

اگر اشتباهش را میپذیرفت امید به اصلاح بود هر چند با سختی میتونست ولی مهم اینه لااقل میخواست تموم کنه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
برام جالبه باز... مردا عین چی هوای همو دارن ببخشیدا گه میخورن، میرن با هم میخورن ولی زنا 😐 یه دوس ...

بله حق با شماست اتفاقا با خودش هم گفتم حتی اگه استغفرالله خدا هم بگه تو بی گناهی من دیگه باور نمیکنم نمی‌دونین چقدر سخته از بیمارستان مرخص شده بودم سقط داشتم تو راهرو خونه یه تیکه زنجیر که حالا نمی‌دونم برای دستبند بوده چی بوده پیدا کردم ولی من احمق اوایل ازدواجمون بود سرسری گرفتم اهمیت ندادم

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
دقیقا..مرد فکرمیکنه زنش فراموش کرده چون داره میخنده‌نمیدونه وقتی داره میخنده قلبش شکستع و تیکه تیکه ...

افرییین 👌🏻نمیدونه اونی ک داره فراموش میشه خودشه

شاید مُردم حواسم نیست🙃
نمیدونم تا کی باید با درد زندگی‌کنیم😔😔خیانت هیچوقت فراموش‌نمیشه هیجوقت

من اصلا مشکلات جسمی مثل سردرد ومعده درد وایناکه ولم نمیکنه هیچ افسردگی گرفتم کم حافظه شدم تو حرفام لکنت میگیرم یادم میره چی باید بگم😔🤦‍♀️

چشم جان من.روی جفت چشمام

اگر اشتباهش را میپذیرفت امید به اصلاح بود هر چند با سختی میتونست ولی مهم اینه لااقل میخواست تموم کنه ...

دقیقا حرف منم اینه اگه اعتراف میکرد درسته بازم داغون میشدم اما حداقلش میگفتم دلیل اعترافش اینه که میخواد جبران کنه ولی وقتی من میبینم و حاشا می‌کنه برام خیلی سنگین تر هست

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔