2777
2789
عنوان

مجبورم از دخترم دست بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4947 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترانه ساسی رو نگاه میکردم میگه۸۵به شوهرم‌میگم ۸۵منظورش چیه میگه ینی ۱۷سالشه فک میکنه متولد ۸۵دیشب میگم‌تو منو فیلم کردی میزنه زیرخنده .....مردم مروای قدیم

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
میزان وقاحت و پستیش توی انکار خیانت، دقیقا عین شوهر کنه فکر می کنم با خر طرفن... گوشی دست دوستم بود ...

هالا خوبه ازمن هم انکارمیکرد هم دسته پیشا میگرفت دعواوکتک کاری را مینداخت🤕🤦‍♀️

استراحت میکنم.فقط یک روز درمیون میرم بیمارستان تا سرم نزنم سرپا نمیشم.خیلی دردکشیدم این چندوقت🥲خداکنه زمستون دیگه کارمون درست بشه مردم از نبودنت کنارم🥺❤️🫀

الهی جوری خدا سرشون بیاره و نابود بشن ک یادشون بره کی بودن

الهی آمین🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

استراحت میکنم.فقط یک روز درمیون میرم بیمارستان تا سرم نزنم سرپا نمیشم.خیلی دردکشیدم این چندوقت🥲خداکنه زمستون دیگه کارمون درست بشه مردم از نبودنت کنارم🥺❤️🫀

جواب داد فهمیدی کیه ؟ یکی از زن ها ی فامیل نیست اکثرا فامیل کرم میریزه 

نه گفت خانوم یکی از دوستام هست من باهاشون راحتم دوست اجتماعی هستیم گفتم پس چرا قطع کرد نگفت من دچار سوءتفاهم شدم چرا رد میزنه 

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
ترانه ساسی رو نگاه میکردم میگه۸۵به شوهرم‌میگم ۸۵منظورش چیه میگه ینی ۱۷سالشه فک میکنه متولد ۸۵دیشب می ...

خدا اول همین ساسی رو نابود کنه ک گند زد ب زندگی مردم

شاید مُردم حواسم نیست🙃
بله امروز تولدش هست

این تبریک گفتن خیلی مشکوکه به این راحتیا ولش نکن

الهی جوری خدا سرشون بیاره و نابود بشن ک یادشون بره کی بودن

انشاالله خدا همین الان لبیک بگه

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)