2777
2789

دوستان عزیزم اسمتون و حاجتتون رو بگین لایک میکنم توحید میخونم براتون

شماهم اگه دوس داشتین واسه من بخونین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

F

مامان شدنم🙏🥺

منم میخونم برای شما

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

امیرحسین ماشین باری بخره و پدرمم ترک کنه اعتیادشو اسمم عسله

انشالله  هرچی از خدا میخای خیر صلاحت و درونش قرار بده و بهت عطا کنه🤍

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

میشه برای

@نون_بربریییی بش برسه وباش ازدواج کنه خانوم ث برسه ب اقای ح 

@مخاطب_خاصم_خدا_۲ حفظ شدن ابروشون پیش خانواده ش و شوهرش وگم شدن فردمزاحم اززندگی شون

@عشقم_آقام مادربشه تاعید

@آرزوهام3 قبول شدن توازمون جامع ۱۲بهمن

@دردونمه  حاجت دل شون

دعاکنین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"