2777
2789
عنوان

الاستیک ارتودنسی😭

353 بازدید | 11 پست

دخترا ترخدا کسی تجربه الاستیک ارتودنسی رو داشته؟😭 از دیروز گذاشته الان خودم تعویضش کردم زیر چشمام سیاه شده دارم از درد میمیرم

این فشارش همیشه انقدره؟چ گهی بخورممم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته اول خیلی درد داره بعدش بهتر میشی کامل خوب نمیشیا ولی بهتر میشه

چقدر بهتر یعنی؟دارم روانی میشم😭یکشنبه هم آزمون دارم دانشگاه ب غلط کردن افتادم

داشتی شما؟چرا انقد سفتهههه😭تمام زیر چشمو و گوشام درد گرفته عادیه؟

من داشتم دندونای اخریم بود بالایی رو ب پایینی وصل کرده بود ولی انقد ک بخواد چشام دردبیاد نبود ولی اره دهنم کلا درد گرفته بود 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

چقدر بهتر یعنی؟دارم روانی میشم😭یکشنبه هم آزمون دارم دانشگاه ب غلط کردن افتادم

الاستیک ثابت منظورتونه یا اون کرمیا که خودمون وصل میکردیم هرروزم عوضش میکردیم؟؟

اوایل دندوناتو میکشه درد میگیره دندونات که بشینن سرجاش کمتر میشه دردش نگران نباش 

من داشتم دندونای اخریم بود بالایی رو ب پایینی وصل کرده بود ولی انقد ک بخواد چشام دردبیاد نبود ولی ار ...

از نیش وصل کرده ب دندون آخر فک پایین     هر دو سمت 

سایز کشش هم ۱/۸ بوده انقدر تو فشارم تمام گوش و زیر گوشامم درد گرفته  

الاستیک ثابت منظورتونه یا اون کرمیا که خودمون وصل میکردیم هرروزم عوضش میکردیم؟؟ اوایل دندوناتو میکش ...

اونایی ک خودمون وصل میکنیم

چقدر طول کشید دردت بیفته؟

دوران دبیرستان انجام دادم عزیزم اولشه برا همین یکم بگذره عادی میشه

ببین یکی دو هفته دیگم باز فشار روشه یا مثل ارتودنسی عادت میکنی؟دانشجو ام وسط ازمونام دارم‌روانی میشم