2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، متاسفم حسه دیگه ، ولی حسم میگه نه🥲🫠

بگو عاقبت زندگی من با همسرم چی میشه

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
دوسم داره؟ بهم میرسیم

کمرنگه حسم خیلی پنجاه پنجاه

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یه کوچولو جذبت شده سعی کن حستو نشونش بدی 😎🤚

من با علیرضا ازدواج میکنم یا هادی؟

علیرضا قبلا جلسه معارفه و تحقیقات اومده ... کی میاد خاستگاریم؟ ممکنه هادی ازدواج کنیم؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
سلام ، متاسفم حسه دیگه ، ولی حسم میگه نه🥲🫠

عزیزم منم‌ میگی؟

امسال دندون‌میارم؟کنسلی مشاورم به نفعمه؟

و اینکه ممد تو فکرمه؟

ی ویژگی ظاهری هم بگو مثل قد که ببینم حست بهم قویه یا نه❤️❤️

شهریور ۴۰۳ میام خوشحالی رتبه سه رقمیمو باهم جشن میگیریم😃
وای میترسم     از ویژگی هایه اخلاقیش چیزی حس میکنی؟

خنده روعه؟

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

عزیزم منم‌ میگی؟ امسال دندون‌میارم؟کنسلی مشاورم به نفعمه؟ و اینکه ممد تو فکرمه؟ ی ویژگی ظاهری هم ...

ممد کم تو فکرته 😂 

دندون نمیاری ولی قبولی تو رشته ی دیگه ای احساس میکنم.

قدت متوسط رو به بالا؟