2777
2789

دختر داییم که دستش میخچه داشت عمل کرده برای اون آبمیوه می‌خرن ببرن پیشش اونوقت من که کرونا وخیم گرفتم دوتا آمپول سرگیجه و تب شدید اصلا انگار نه انگار

اونوقت زن همسایمون مسخره میکنه میگه چیجور مادریه دخترش مرده ده روزه منو دیده بیشکن میزنه خب اون ترا دیدنی گفتم ذوق میکنه دلیل نمیشه مادر بدیه نه اینکه تو مادر خوبی هستی

به بیمار کرونایی که نمیشه سر زد. توقع نداشته‌باشین

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

مریضی شما به همسایتون چه مربوط که آتیش بیار شده؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بیمار کرونایی که نمیشه سر زد. توقع نداشته‌باشین

چه ربطی داره من از لحاظ رسیدگی میگم بیمار کرونایی به مایعات احتیاج داره آبمیوه اینقدر گرونه قرار نیست هرکسی میگوزه سریع این بره پیشش 

چه ربطی داره من از لحاظ رسیدگی میگم بیمار کرونایی به مایعات احتیاج داره آبمیوه اینقدر گرونه قرار نیس ...

اب میوه فقط آب هویج و آب سيب طبیعی برات خوبه پاکتی ها حالتو بدتر میکنه 

حالا مادرت اینا خودشم هم مریضن رفتم زن داییت و دخترش مریض کنند 😂😂😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دخیر خودش تو تب کرونا وخیم برای بقیه داره آبمیوه میخره میبره

الان تب داری؟بیچاره زن داییت و دخترش 

کاش نمیرفتن عیادت اون بیچاره هام مریض کردند

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دخیر خودش تو تب کرونا وخیم برای بقیه داره آبمیوه میخره میبره

خب به همسایتون چه ربطی داره که بهت گفته ؟

برای کروناهم غذای مقوی و مایعات فراوون بخورین الان که اسنپ فود هم هست میتونین سفارش بدی 

هیچ وقت از کسی انتظار نداشته باش که کسی ازت انتظار نداشته باشه !

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
نخیر خیلی هم خوبه حالشون 

چطور تو یه خونه اید و تو تو تب میسوزی اما اونا حالشون خوبه و مریض نیستند!

من اتاق جدا دارم اونا بالا زندگی میکنن بدن من نسبت به همه ت خونه به ویروس خیلی حساسه عفونت کنم در حد مرگ میرم سرگیجه و بی هوشی غش ولی اونا نه 

بدن با بدن خیلی فرق داره بدن من در مقابل بیماری هایی مثل معده و کلیه روده و هرچیزی خیلی مقاومه ولی در مقابل ویروس نه چون از بچگی تب میکردم تشنجج میکردم من وقتی سرما میخورم دیگه اشهدمو میگم یکبار هم بخاطره عفونت سرم بی هوش شدم با سر خوردم زمین ولی کسی تو خونه مثل من نیست