2777
2789
من دلم داذه میترکه ، از طرفی از سقط میترسم خداااا نمیدونم چیکار کنم

چی بگم خواهرم داغونم داغووون 

حتما تو بیمارستان بستری شو تحت نظر دکتر باش

ببین نمیدونم همه حا اینطوره یا نه ولی من رو بلوک زایمان بستری کردن نه همراه کذاشتن نه مبایل فقط یه مقدار خوراکی 

اول با قرص شروع میکنن بعدم سرم میزنن دردات کم کم شروع میشه لحظه ترکیدن کیسه اب یکم دردت بیشتر هست بعدش کلا حالت زور زدن داری من تو این مرحله خونریزیم خیلی شدید بود اورژانسی فریتادن عمل

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

شما چطوری سقط کردید ، حتما خیلی سختتون شده  من بچه ی اولم بود خیلی ذوق داشتم براش

من وحشتناک بود برام بچه دومم بود و بشت اذیت شدم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش چی بود؟

دیسپلاژی استخوانی مشکل استخونی داشت

چراااا؟

مشکل دیسپلازی استخوانی داشت 😔

اره

منم عزیز دلم شهریور بچه ی ۱۵ هفته ام رو سقط کروم واقعیت بخوام بگم بدن با بدن فرق داره من ۳ سانت حدودا دهانه رحمم باز شددردش واسه من خیلی زیاد بود اسهال و لرز داشتم درد روحیش ازهمه ردتر لطفا بعد زایمان نگاه به بچه ات نکن چون مثل من خُدایی نَکَرده دلت بدتر آتیش میگیره کیسه اب بچه ی من سوراخ بود گفتن باید سقط بشه💔۴ماهه گذشته منتظر معجزه ی خُدام❤🥺

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بعداینکه محتویات درون رحم کامل تخلیه شد دردات کمتر میشه سرگیجه میگی دوسه ساعت اول اصلا ازتخت بیرون نیا

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

اره مشکل داشت

عزیزم به این غربالگری ها زیاد اعتنا نکن خطا خییلی دارن اول مطمئن شو بعد سقط کن 

به مامان منم گفته بودن خوارم سندروم داون داره الان خواهرم باهوش ترین بچه ای هستش که دیدم

نترس دردش وحشتناک و غیر قابل تحمل نیست و تو بیمارستان مسکن میزنن فقط بدترین قسمتش معاینه هست