2777
2789
عنوان

زندگی توی شهر رو میپسندید یا توی روستا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3079 بازدید | 139 پست

شهر خوبه چون دسترسی ب همه چی هس 

اما اون روستایی ک من تو تصوراتمه واقعا دوس داشتنیه 

ی چشمه بزرگ داره سقفا همه شیروونی . بارون میزنه بوی بارون میخوره ب مشامت . ی چای اتیشی دستت هست همینجور ک بیرونو نگا میکنی صدای قل قل خورشتت و عطر غذات اتاقو گرفته . رادیو درحال خوندن . صدای سوختن هیزم تو شومینه . 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بلاخره هم درد من پیدا شد

متنفرم از ترافیک و الودگیش و شلوغی

دلم زندگی با آرامش رو میخواد 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی شهر روستا برا تفریح خوبه ن زندگی مردماتش سرشون تو ماتحت همه طرز فکرا دوره سلجوقی

عزیزم دوره سلجوقی رو من خیلی دوست دارم

اگه قرار باشه به تاریخ سفر کنم میرم اون دوره

الپ ارسلان... سلیمان.... ملکشاه.... صفریه خاتون.... ابراهیم یینال... سلطان طغرل... و مسلمون بودنشون

وقتی رفتی صبح دل انگیز روستا رو تجربه کردی که نت نداشتی و وقتی مریض شدی درمانگاه و دکتر نداشتی و وقتی خرید ضزوری داشتی مغازه نبود اون وقت می فهمی که شهر بهتره

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
من خودم بچه ی روستام  متاسفانه زیاد به روستاها بها داده نمیشه واسه همین از نظر امکانات یکم ضعی ...

نه واقعا من اینجا که هستم به جز مدرسه شاید دوماه یه بار برم بیرون... ولی اونجا که هستم همیشه میریم صحرا و سر تپه ها 

وقتی رفتی صبح دل انگیز روستا رو تجربه کردی که نت نداشتی و وقتی مریض شدی درمانگاه و دکتر نداشتی و وقت ...

از روستای ما  تا بیمارستان ۳۰ دقیقه با ماشین راهه اینترنتم کار میکنه تو روستامون مغازه هم داریم هرچی بخوای

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 
ما خودمون بالاشهر بروجردیم ولی الان دهاتمون واقعا اندازه اینجا پیشرفت کرده

ببین مثلا سوپرمارکت بزنی. قطعا توی شهر بزرگ توی خیابون پررفت و آمر انقدر ادم زیاده که درآمد شما بالای ماهی ۳۰۰ میلیون میشه. فامیل خود ما توی این شغل هست. دوستش وقتی دید اینهمه درآمد داره رفت سوپری زد حتی توی روستا هم نبود، توی یه خیابون کم رفت و آمد‌تر که بازم نسبت به روستا جمعیت بیشتری داشت. ولی یه درآمد معمولی ۴۰میلیونی داره.

مدرس زبان یاشی توی شهر انقدر کانون زبان هست که کل تایمت رو میتونی پر کنی و بعد از اینکه شناختنت کلی شاگرد خصوصی بگیری. حتی مثلا شیراز و اصفهان نسبت به تهران شما کمتر میتونی پیشرفت کنی. این یه واقعیته. البته شهرای کوچیک‌تر شاید اینجوری که شما میگی باشه ولی خب شهرای بزرگ نه واقعا جای پیشرفت کردن توشون خیلی خیلی خیلی بیشتره اصلا قابل مقایسه نیست

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
من تو شهری زندگی میکنم که طبیعتش و هواش مثل روستاس

فکر میکنم شما ساکن اروپا باشید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ما یه شهرستان کوچیک هستیم پراز روستاهای قشنگ آب و هوای عالی از طبیعتش نگم ک هر چی بگم کم گفتم 

هر کی سفرکرده باشه اینجا میدونه طبیعت زاگرس با هیچی عوض نمیشه 

ولی جمله آخرت ک گفتی دختر بیرون باشه یا نه براشون مهم نیست قبول ندارم