2777
2789
عنوان

زندگی توی شهر رو میپسندید یا توی روستا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 139 پست
وقتی رفتی صبح دل انگیز روستا رو تجربه کردی که نت نداشتی و وقتی مریض شدی درمانگاه و دکتر نداشتی و وقت ...

عزیزم من همه اینا رو توی رستا تجربه کردم

ولی اونجا هم نت هست 

تازه درمانگاه هم داره و اینکه حداقل ۵تا مغازه داره

من هر دو زندگی میکنم دوتاش خوبه ولی یه صلح و صفایی روستا داره شهر نداره 

البته نه هر روستای بی درو پیکری 

روستای ما خوبه 

علاوه بر سرسبزی و زیبایی 

امکانت خوب دیگه ای هم داره 

سوپری زیاد ...میوه فروشی ...مرغ فروشی ...عابر بانک ...پارک ...باشگاه ...و  بیمارستان داره دکتر عمومی و دندان پزشک و امکانات دیگه ای 

ولی خب بدی های دیگه ای هم داره 

مثلا من سنگ کلیه داشتم گفتن باید اب بخوری تحرک زیاد دوییدن داشته باشی 

روستا بد میگیرن همه همو میشناسن میگن مثلا دختر فلانی تو خیابون چطور میدوییده 

یا مثلا میدونن کجا میری چکار میکنی 

یه کار بخوایی تو حیاط انجام بدی همه باخبر میشن 

همه سرشون تا کار بقیه هست 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تووو روستام ..تووو شهر اصن نمیتونم زندگی کنم انگار آب و هواش بم نمیسازه ..انگار آسمون روستا فرق داره کلا..ولی یه معایبیم داره یه خطای کوچیک ازت سر زدتووو کل روستا می پیچه باید واسه عالم و آدم توضیح بدی..امکانات کمه

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

من هر دو زندگی میکنم دوتاش خوبه ولی یه صلح و صفایی روستا داره شهر نداره  البته نه هر روستای بی ...

دقیقا

من گاهی میرم پیاده روی 

قبل اینکه برگردم همه میدونن چه مسیری رفته ام و چکار کرده ام

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه آمریکا

❤️

توصیفتون شبیه آلمان و اتریش بود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
وقتی رفتی صبح دل انگیز روستا رو تجربه کردی که نت نداشتی و وقتی مریض شدی درمانگاه و دکتر نداشتی و وقت ...

این روستایی که شما میگی برا عهد قاجاره.‌‌

الان من خودم بچه روستام چند سال شهر زندگی کردم باز دوساله برگشتم روستا خدایی روستامون همهههه امکاناتی داره مغازه لباسفروشی بزرگ ۵ تا درمانگاه و کلینک باشگاه ورزشی سالن وزرشی جدا مدرسه ۳ تا...

ولی من متاسفانه باید بخاطر شغل شوهرم دوبارع مهاجرت کنم کلانشهر 😥

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

زندگی شهر

ولی آرزومه یه خونه باغ روستا داشته باشم، برا آخر هفته و تعطیلات

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اینو هستم واقعا اکثر مردم خیلی فضولا

بله متاسفانه 

از لحاظ امکانات همه چی خوبه 

زیبایی و سرسبزی هم داره انگار شماله 

و البته اینکه ما جنوبیم 

همه همو میشناسن فقط صلح و صفای خوبی داره 

همو ببینن خوش و بش کردن عالیه 

خبرا خوب زود باخبر میشی 

مثلا یه گروه داریم تمام خبرای روستارو میگن از مرگ و میر تا عروسی و اینا 

دلت نمیگیره اصلا 

با همسایه ها همه خوبی اشنان 

نون بپزن اش بپزن نذری بدن 

غذای محلی جدید بپزن همه چی برات میارن ساده ان 

همه چیو خوردنی با همسایه ها شریکی انگار 

ولی تو شهر هیشکیو نداری دلت میگیره همسایه ها سالی یبارم رفت و اومد نداری اکثرا 

حتی خیلیا طبقه پایینی یا بالایی خودشونو نمیشناسن 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
این روستایی که شما میگی برا عهد قاجاره.‌‌ الان من خودم بچه روستام چند سال شهر زندگی کردم باز دوساله ...

این روستایی که شما میگی زیادی پیشرفته اس وگرنه روستاها همونن که من گفتم

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی