2777
2789
کنکوریتونم#

میشه بپرسم چرا همه ی تاپیکامو خوندین؟ 

چی براتون سوال بود؟ 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه بپرسم چرا همه ی تاپیکامو خوندین؟  چی براتون سوال بود؟

هچیزی تویذهنتون هست سوالی چیزی نظرتون راجب زندگیم یا هرچیزی  کنجکاوم بدونم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

فک کنم سهمیت تموم شد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
واقعا؟  مگه سهمیه ایه؟

آره روزی شیش تا تاپیک میتونی بزنی😑

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خوندن تاپیک مگه علت داره؟  شما چرا مال منو خوندین؟

نه شما همه ی ااپیکامو خوندین 

خواستم بدونم چه اتفاقی افتاده یا چی براتون سوال شده

خواستم بیشتر در موردتون بدونم... طرز فکر و نحوه زندگی و شخصیت و... 

خب حللا ک وقت ارزشمندتونو گذاشتیم کنجکاوم بدونم  نظرتون چی بود

خب حللا ک وقت ارزشمندتونو گذاشتیم کنجکاوم بدونم  نظرتون چی بود

من کسی رو قضاوت نمیکنم

ولی چون پرسیدی بگم که شما یه دختر حساس و زود رنج هستی، توی رفاه بزرگ شدی، آیندت روشنه، دلت پاک و صافه

ولی نیاز به راهنمایی معنوی داری... خدا رو توی زندگی داری ولی خدا نفر اصلی زندگیت نیست... میتونی خیلی بهتر و بیشتر از زندگیت راضی باشی به شرطی که به خدا نزدیکتر بشی 

یه کلام بگم تو حیفی... چون دلت پاکه و ظرفیت درونی ات بالاست 

خدانگهدارت

من کسی رو قضاوت نمیکنم ولی چون پرسیدی بگم که شما یه دختر حساس و زود رنج هستی، توی رفاه بزرگ شدی، آی ...

💛💛