2777
2789

خانوما یکم طولانیه ولی خواهش میکنم بادقت بخونید فکرکنید دارین خواهرتونو راهنمایی میکنید😔

موضوع ازین قراره ک پسرعمه شوهرم با شوهرمن خیلی صمیمیه ،این اقا یه دوست دختر داره

این خانم توی گلفروشی کارمیکنخ

یکسالو نیم پیش همسرمن رفت ازین خانم برا من باکس گل خرید ،شبش خانمه بهش پیام داد گف از گل راضی بودی و ازینحرفا ،بعد از شوهرم پرسیده بود تاحالا چندبار گریه کردی😐براش حتی یه عالمه بوس و قلب هم گذاشته بود

من چتا رو دیدم و یه دعوای حسابی با شوهرم کردم که شوهرم از پسر عمه و اون دختره خواست ک جریانو برامن توضیح بدن و به من حالی کنن ک هیچی بین این دوتا نبوده ،اینم بماند ک دختره با لحن حرف زدنش چقدر حساسیت منو تحریک میکرد و کرم میریخت

(اینم بگم ک شوهرم بشدت چشم‌پاکه و تاحالا کوچکترین چیزی ازش ندیدم)

من بخاطر زندگیم کوتاه اومدم ولی تا چندماه با شوهرم سراین موضوع بحث داشتم ،میدونم کارم بد بوده ولی شما خودتون خانم هستین میفهمین ک این مسائل جقدر روی روان ادم تاثیر میزاره

گذشت تا پنج شش ماه پیش ک من متوجه شدم این خانم پشت سرمن حرف زده و بدوبیراه گفته ،من عصبی شدم و اینو ب شوهرم گفتم

شوهرم با پسرعمش صحبت کرد و پسر عمه هم با دختره دعوا کرد

ادامشو پست بعد میگم ک خسته نشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باااازم گذشت تا ۴۰روز پیش ک ما مراسم ختم یکی از اشناها بودیم و من این خانم رو توی حسینیه دیدم ،خواهر و مادرش هم پیشش نشسته بودن

این خانم تا منو دید با چشم بهم اشاره میکرد و منو نشکن خواهرمادرش میداد و راجبم حرف میزد😐 تا جایی ک حتی خالم و خواهرمم متوجهش شدن

من خیلی دلم شکست و بازم ب شوهرم گفتم و شوهرم رفت ب پسرعمش گفت و ازش خواست ک دختره رو جمعش کنه

پسرعمش هم گفت من باورنمیکنم دوس دخترم راجب زنت حرفی زده باشع ،اگرم حرفی زده زنت باید مدرک بیاره😐

بچه ها توروخدا بگین من این دخترو چجوری از زندگیم جمعش کنم؟؟

۵ ساله باهم هستن ولی خانواده پسره قبول نمیکنن ک این دوتا ازدواج کنن چون دختره گذشته خوبی نداره ،توروخدا راهنمایبم کنید دارم دیوونه میشم😭

ببین مجبوری سر زندگیت وایسی اوکی مشکلی نیست

ولی نگوووووو شوهرم خوب و چشم پاااااکه خب؟

آفرین 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ببین مجبوری سر زندگیت وایسی اوکی مشکلی نیست ولی نگوووووو شوهرم خوب و چشم پاااااکه خب؟ آفرین 

بخدا تاحالا هیچی ازش ندیدم ،از شوهرم چشم پاک تر ندیدم

لزش پرسیدم چرا جواب این خانمو دادی ،گفت چون اشنا بود و زشت میشد اگه جواب نمیدادم😔

بی خیال بابا حساس شدی بزار خودشو جرررربده 

عزیزم واقعا اذیت میشم ک راجبم بدوبیراه میگه

حتی با دوس پسرش ۲هفته قهرکرده بود سر اینکه چرا دوس پسرش منو فالو کرده و بلاکم نکرده😐

باااازم گذشت تا ۴۰روز پیش ک ما مراسم ختم یکی از اشناها بودیم و من این خانم رو توی حسینیه دیدم ،خواهر ...

مدام به شوهرت گفتی که به پسرعمش بگه 

چه کاریه ، مگه آدم مهمیه توی زندگیت 

کاری نکن بقیه بفهمن و تو رو مقصر بدونن

مدام به شوهرت گفتی که به پسرعمش بگه  چه کاریه ، مگه آدم مهمیه توی زندگیت  کاری نکن بق ...

من نخواستم ک به پسرعمش یگه ،شوهرم وقتی دید من حالم گرفتس مجبورشد بره به پسرعمش بگه و بهش اخطار بده

بخدا تاحالا هیچی ازش ندیدم ،از شوهرم چشم پاک تر ندیدم لزش پرسیدم چرا جواب این خانمو دادی ،گفت چون ا ...

خب تو ندیدی دلیل نمیشه چشم پاک و خوب باشه

حتما شوهرت موقع گل خریدن چهار تا لاس باهاش زده که دختره به خودش جرعت داده کرم بریزه

دختر هر چیم هرزه و خیابونی باشه به مردی که بدونه اهل این کارا نیست و پا نمیده کرم نمیریزه

اینو آویزه گوشت داشته باش

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)