کالیمانگا مدیر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 289 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 130 پست چراغان نمی بینم این شام را مرا سوی خورشید فردا ببر آقا هستم 1402/10/29 | 02:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36559 این ک تو گفتی جفای ما نوشتی ما را قدم خیر نبود گذاشتیم شمارا ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جانجان به غم هایش سپردمنیست آرامم هنوز... دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
کالیمانگا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 289 یاد بگذشته به دل ماندو دریغ نیست کسی که مرا یاد کند در این شب سیه تو ک مرا یاس سفیدی باشد ک کنم یاد گرچه تو تا ان پاس آرمیدی آقا هستم
یاسسفیدوارغوانی عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 1033 تو ک هم یاسی و هم سفیدی بگو ک در من تو چه دیدی یک نفر امد صدایم کرد ورفتدر قفس بودم رهایم کردو رفت 🖤🖤🖤🖤🖤
کالیمانگا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 289 دیگر گذشته از سر و سامان من مپرس من بیتو دست از این سر و سامان کشیدهام مرا ک تو کردی بیمار و سرگشته و حیران ک درد کشیده امایا دکتر نمیشوی دل مریضم را من ک شرب وصال نچشیده ام آقا هستم
یاسسفیدوارغوانی عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 1033 در این شب سیه تو ک مرا یاس سفیدی باشد ک کنم یاد گرچه تو تا ان پاس آرمیدی یکسال دیگر امد ودنیا عوض نشدچیزی به جز پیراهن ازما عوض نشد 🖤🖤🖤🖤🖤
کالیمانگا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 289 ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان جان به غم هایش سپردم نیست آرامم هنوز... ز فراق رویت بیمارم ای دلبررخ بیفشان تا کمی بشوم بهتر آقا هستم
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36559 ز فراق رویت بیمارم ای دلبر رخ بیفشان تا کمی بشوم بهتر لبخند زدی و خنده ات خاطره شدهر اخم تو فرشی از هزاران گره شد دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
کالیمانگا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 289 یک نفر امد صدایم کرد ورفت در قفس بودم رهایم کردو رفت تا تو هستی یاسی و سفیدی و ارغوانی زندان تو شده هر پارسی وصفاری و نخجوانی آقا هستم
_future_doctor عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1557 مرا ک تو کردی بیمار و سرگشته و حیران ک درد کشیده ام ایا دکتر نمیشوی دل مریضم را من ک شرب وصال نچشید ... ما ز یاران چشم یاری داشتیمخود غلط بود آنچه ما پنداشتیم 🎌❤👩⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
کالیمانگا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 289 یکسال دیگر امد ودنیا عوض نشد چیزی به جز پیراهن ازما عوض نشد ز سفیدی تو مانده ام من در حیرت حال بماند ک چقدر یاسی تو بگو ارغوانی بوده ای یا گرفتی حالم را در این شب پاسی آقا هستم
کالیمانگا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 289 لبخند زدی و خنده ات خاطره شد هر اخم تو فرشی از هزاران گره شد درگیر لبخند تو شده ام من چرا نمیدانی شاید دانی و در میل نداری ک بمانی آقا هستم
_future_doctor عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1557 الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکلها ای شرف گوهر آدم به توروشنی دیده عالم به تو 🎌❤👩⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36559 درگیر لبخند تو شده ام من چرا نمیدانی شاید دانی و در میل نداری ک بمانی آتش به دلم مانده و باران به نگاهماین خاصیتِ بغضِ به جا مانده از عشق ست دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
یاسسفیدوارغوانی عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 1033 ز سفیدی تو مانده ام من در حیرت حال بماند ک چقدر یاسی تو بگو ارغوانی بوده ای یا گرفتی حا ... یارابهشت ،صحبت یاران همدم هستصحبت یار نامناسب ،جهنم است 🖤🖤🖤🖤🖤
کالیمانگا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 289 ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه ما پنداشتیم مپندار بد را تو به نیک ک آنچه پنداشتند شد همه دریغبشنو ز من پند ز حال پنداری چو شد همه انچه شریق آقا هستم