2777
2789
عنوان

راهکار برای حامله شدن

203 بازدید | 18 پست

سلام 

لطفا اول جواب سوالمو بدید بعد تاپیک رو بترکونید

من و شوهرم قبلا یه سری دعواها داشتیم اون طلاق میخواست سر اخلاق من که تغییرش دادم و بعدش آشتی کردیم

حالا عروسی رو نمیگیره ولی رابطه داریم 

همش امروز و فردا میکنه ته دلم یه ترسی هس 

حامله بشم خوب میشه اون هم می‌ترسه باز من اخلاقم مثل قبل بشه و مخالفه

و حواسش جمعه که نشم 

شرایط سنی و همه چیم اوکی برای بچه 

شوهرمم حداقل های یه مردو داره و قصدم طلاق نیس

یخورده هم خانوادش دخالت میکنن بعد بچه دیگه نمیتونن

چیکار کنم بدون متوجه شدنش حامله بشم چون همین که بفهمه بجه دارم عروسی میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا راه حل خوبی نیست اصلا

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

بنظرم از بچه بعنوان یه وسیله برای ازدواجتون استفاده نکن

اما اگر فکر میکنی واجبه کاندومو سوراخ کن😶

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

وقتی تو دوره عقد رابطه کامل داشته بیخود به طلاق فکر کنه😡

قشنگ محکم بپرس کی میخوای عروسی بگیریم!

وقتی رابطه کامل داشته حق نداره به طلاق فکر کنه اصلا! خودشو‌ نگه میداشت تو عقد😡

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

فاتحه اون زندگی رو که بخواد به خاطر یه بچه شکل بگیره رو باید خوند وسلام

رابطمون خوبه فقط برای محکم کاری میخوام

بعد ازدواج که قراره بیاد چون شوهرم دو سه ماه بعدش بچه میخواد چند ماه زودتر بیاد چی میشه 

هنوز زیر یک سقف نرفتید که بدونید رابطه واقعی یعنی چی

عزیزم شوهرم در کل خوبه فقط خیلی زبونشون چه خودش چه خانوادش بعد دعوامون بلند شده مجبورم هم برای حفظ زندگیم هم برای کوتاه کردن زبون اونا 

رابطمون خوبه فقط برای محکم کاری میخوام بعد ازدواج که قراره بیاد چون شوهرم دو سه ماه بعدش بچه میخواد ...

یه فکر دیگه بگن

اگر اینطوری باشه ب محض فهمیدم اصرار میگنه بچه رو بندازی . بدتر میشه 

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹