2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

169 بازدید | 10 پست

بچها من یه استوری گذاشتم نامزدم دیده میگ تو بمن خیانت میکنی نمیدونم چی قهر کرده بعد کلی متن و فحش استوری کرده داداشم دیده توخونه ولوله انداختن به اونم هرچقدر میگم ببخشید میگ حالمو بد میکنم و نمیدونم چی لطفان کمکم کنین اواره شدم بخدا چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ک اخلاقش رو میدونستی چرا استوری کردی

ریدم تو اخلاقش فک نمیکردم اینجوری کنه اینروزام قبل این ماجرا یعنی خیلی سرد شدیم ۱ ماهه نرفتم خونشون وقتیم میگم میگ میخوام خونمونو تموم کنم بعد 

ریدم تو اخلاقش فک نمیکردم اینجوری کنه اینروزام قبل این ماجرا یعنی خیلی سرد شدیم ۱ ماهه نرفتم خونشون ...

احتمالا برا اینه ک فکر کرده بهش خیانت کردی چون فک میکنه با اون گرم نیستی حتما سرت جایی دیگه مشغوله