2777
2789

فریزره؟

بذارش گوشه اتاقت تو دید نباشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع اجازه یا خرید دیده بودین؟

اجاره کردیم. اره دیدیم اما خونش خوب بود ارزون هم بود دیگه مجبوری گرفتیم گفتم بعدا یه فکری واسش میکنم حالا هیچ فکری ب ذهنم نمیرسه🤣🤣🤣

اره . اتاقمم کوچیکه😮‍💨

میتونی بذاری کنار این دکوره به سمتی ک از بغل ب سالن دید داشته باشه نه از پشت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بخاری اونجاست که🤐

نه منظورم لبه ی دکوره، جایی ک میتونست اپن باشه ولی نیست

اها فهمیدم. بعد پشت یخچال به پذیرایی باشه؟

پشتش بچسبه به دکور

یعنی از پذیرایی کناره یخچال معلوم باشه

فکر خوبیه فردا امتحان کنم ببینم چطور میشه ممنون دوستم😚😚😚

خواهش میکنم.انشالله خوب بشه