2777
2789
عنوان

بفرمایین اسمتونو بگین به نیتتون سوره حشر میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 50 پست
@دختر_12     @پاییز،چای،داغ،بارون5     @رها_70     دوستای گلم ...

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

به روی چشم عزیزم 🫂🫂🫂❤️ حتما حتما دعا میکنم  انشاءالله زودتر خوب بشن🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تشکر عزیز فقط مگه معجزه الهی خوبش کنه.🫂🫂🫂🫂🫂🫂🤍🤍🤍

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا از خدا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. شکوفه هستم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برای @ملوسکتونم1  

@جان_و_جهانم  

@نون_بربریییی  

@اعتصامی  

@شاید_کنکوری  

برای @آوا_هسدم  

@میرم_بالاتر_حتما  

@bibigolll  

@آرزوهام3  

@سرو،محمد  

سلام بچه های نی نی سایتی

شماهایی که پیام منو میخونید 

من ۲۲ سالمه پدر مادرم دارن طلاق میگیرن 

من چند ساله پشت کنکورم ،انقد مسخره شدم حرف شنیدم ،قضاوت شدم همه اینا به کنار من جوونیم رو گذاشتم رو کنکور 

اما میدونین چرا نشد ؟ 

اول کم کاری خودم 

دوم مشکلات خانوادگی و والدینم 

ازتون میخام دعا کنید اگر صلاحع که پدر مادرم جدابشن و خدا به منی که بچشونم صبر و تحمل و طاقت بالا و فراوان برای قبول این اتفاق بهم بده

ویع دعای دیگه اینکه تروخدا برام دعا کنید اون رشته و دانشگاهی که مد نظرمه دوسش دارم قبول بشم همونی که خودم میخام همونی که قلبم باهاشه

۱۲ سال  مدرسه درس خوندم ۵ سال پشت موندم 

الانم بااین شرایط نیاز ب تمرکز دارم ۳ ماه دیگه کنکوره 

من باید خودمو جمع و جور کنم برسونم 

دعا کنید از نطر روحی حالم اوکی بشه 

شرایط به نفع من پیش بره 

من قبول بشم 

یه خوشحالی از ته ته ته ته ته دل بکنم 

جبران بشه

بشوره ببره همه این جریانارو