2777
2789

سلام دوستان دختر ۴ساله من مریض شده و علائمش تب و سرفه و آبریزش بینیه دکتر بردمش که توی داروهاش دوتا اسپری هم داد و حین ویزیت ازم پرسید اسپری استفاده کردی براش گفتم نه تعجب کرد و گفت چطور براش استفاده نکردی؟

آخه دختر من مشکلی نداشته و هیچ دکتری تابحال براش تجویز نکرده بود که بخام استفاده کنم  اومدم خونه بروشور یکیشو خوندم نوشته بالای دوازده سال باید استفاده بشه و برای بیماران آسم استفاده میشه
 یخورده نگران شدم چون دختر من مشکل تنفسی نداره و همیشه موقع مریضی سرفه هاش در همین حده و امروز دو روزه مریض شده 

تابحال کسی از این اسپری ها براش بچش استفاده کرده؟

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

خب اگه نوشته بالای ۱۲ سال یه بار دیگه برو یا زنگ بزن بپرس. یا می‌تونی از پزشک داروساز بپرسی که مشاوره دارویی میدن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهرمن نوزادبود بهش داده بود دکتر _حتما براسرماخوردگیش نفسش تنگ‌شده نگران نباش

عزیزم یعنی غیر از آسم برای سرفه سرماخوردگی هم استفاده میشه؟

عزیزم از داروخانه حتما بپرس ک برای ۱۲و بچم ۴سالشه همین چندماه پیش ی دارو دکتر نوشته بود  برای ...

عزیزدلمم😔چقدر تجربه ی ناراحت کننده ای داشتی انشالله همیشه بچت سلامت باشه متاسفانه بعضی دکترا خیلی بی مسئولیتن منم چون یه بار تجربه بدی از داروی دکتر داشتم برام تبدیل به یک ترس شده تو چهارماهگی دخترم براش دیفن تجویز کردن بچه اصلا بیدار نمیشد خیلی بد بود خیلی وقتی برای یه دکتر دیگه تعریف میکردم میگفت چقدر دکتر بی سوادی بوده ما برای زیر دوسال دیفن تجویز نمیکنیم