2777
2789
عنوان

نینی یار هست برای تعلیقی موقت ؟

191 بازدید | 16 پست

نمیدونم کدوم نینییار هست التن ،میشه تگش کنید ؟

نینییار جان ،من درگیر امتحانم ...بعدشم درگیر چند تا چیز مهمم 

یه کاربر هی اذیت میکنه و مسخره میکنه 🙃 و میگه دروغگو ام و ...

میشه لطفا موقت تعلیق کنید در حد چند هفته که کارام بره جلو ؟

برای این موقت میخوام چون اطلاعاتمو اینجا بعد از یه مدت که اومدم و تاپیکامو حذف کنم ...

از همه ی دوستانیم که قول داده بودم بعدا کمکشون کنم و نمیتونم این چند مدت عذر میخوام ،متاسفانه نمیتونم اینجا خودمو در اولویت قرار ندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه حتما ولی میتونم بپرسم چرا ؟🙃

خب از کاربرایی هستی که صفحه‌شو دوس دارم 

خیلی‌ها بودن که نیستن 

خیلی وقته تا حدودی تو رو یادمه. از این لحاظ که تا پارسال اینجا زیاد فعال بودم و دغدغه‌م شده بود درس و کنکور

و حالا هم که گذشت.. و شدیم هم رشته‌ای

از وقتی کنکور رو دادم کلا ۲ ۳ اومدم سایت. تقریبا خیلی از کاربرا رو فراموش کردم اسمشونو و خبری ازشون ندارم که اتفاقی کاربریتو دیدم و یادم اومد...

خب از کاربرایی هستی که صفحه‌شو دوس دارم   خیلی‌ها بودن که نیستن  خیلی وقته تا حدودی ...

عه ❤️🫂🌱

عالی 

اگه اومدم اسم مینیمال انگلیسی هست با دو تا خط کنارش ...

ساختمش ،منتظرم این لغو بشه 😅

چون اذیتم کردن چند تا و مسخره میکنن ترجیح میدم یه مدت این کاربریم نباشه