2777
2789
عنوان

بارداری_بی بی چک_مامانای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 188 پست
انشالله عزیزم  😻🤲امیدوارم رفتی ازمایش بتات ۴ رقمه باشه کیف کنی که نیاز به تکرار نداشته باشه ...

چشم حتما 

ممنون عزیزم 

انشالله شما هم بارداری 

دقیقا برا منم سمت راستم سفت میشه و تیر میکشه 

بعضی وقتا دل‌درد و کمردرد پریودی و کشاله ران دارم

بارداری اولته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺عزیزم بسلامتی گلم اینکه هنوز پری نیومد و بی بی هم منفی بوده یکم کلافمم کرده

ی چند روز صبرکن هی بی بی چک استفاده نکن دلتو بزرگ کن ان شاالله همون خبر خوووووبه ای باشع ک منتظرشی

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
به احتمال زیاد بارداری  ببین من سیکل یا ۲۸ یا ۲۹ روزه  ۳۰ سیکل زدم منفی بود ۳۶ سیکل زدم ...

🤦‍♂️واسه منم سیکلم ۲۹ روزست یا ۳۰ روزه 

۳۱ زدم منفی شد

گفتم صبر کنم چند روز دیگه نیومد یبا بی بی بزنم یا برم ازمایشگاه اخه میدونی چون هی علائم پری دارم نمیاد کلافم کرده 😬😬😬

🥲خدا کنه نی نی تو دلم باشه بازم هرچی خواست و صلاح خداست 

صبر کنم ببینم چی میشه

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
🤦‍♂️واسه منم سیکلم ۲۹ روزست یا ۳۰ روزه  ۳۱ زدم منفی شد گفتم صبر کنم چند روز دیگه نیومد یبا ب ...

ببین اگر چند روز که درد پری داری و نمیاد مطمئن باش که بارداری 

مگر اینکه ماه های قبلم اینطوری بوده باشی

من ی روز قبل اینکه چک مثبت بشه ی جوری دل‌درد و کمردرد گرفتم دیگه میخواستم برم نوار بذارم که دیدم نیومد

چشم حتما  ممنون عزیزم  انشالله شما هم بارداری  دقیقا برا منم سمت راستم سفت میشه و ...

انشالله عزیزم توکل به خدا هرچی خودش صلاح بدونه 

اره عزیزم اولیه

ی چند روز صبرکن هی بی بی چک استفاده نکن دلتو بزرگ کن ان شاالله همون خبر خوووووبه ای باشع ک منتظرشی

😻🤲مرسی عزیزدلم آمینننن 

ببین اگر چند روز که درد پری داری و نمیاد مطمئن باش که بارداری  مگر اینکه ماه های قبلم اینطوری ...

نه سابقه ندارم شده زودتر بیادا ولی دیر نکرده 

فقط یه بار عقب انداختم اونم بعد از سقط بود که اولین پری میخواست بیاد یه هفته تاخیر داشت دیگه بعد از اون به موقعه اومد 

اینم خودش نشونه خوبیه

واسم دعا کن عزیزم‌

انشالله هرچی خیره پیش بیاد برام 

انشالله توهم بارداریت و بسلامتی بگذرونی عزیزم