maman_ferferi مدیر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 عنوان بارداری_بی بی چک_مامانای باردار | مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 188 پست سلام خانما ۲ روز از موعودم گذشته از ۲۷ سیکلم ترشح ابکی و کشدار دارم دیروز بی بی زدم منفی شد همچنان ترشح دارم جوری که فکر میکنم پری شدم ولی ترشح بی بو و بی رنگه هر از گاهی درد خفیف پری میگیره و ول میکنه سینه هامم سنگین شده بنظرتون احتمال بارداری هست؟ •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 1402/10/28 | 16:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 انشالله عزیزم 😻🤲امیدوارم رفتی ازمایش بتات ۴ رقمه باشه کیف کنی که نیاز به تکرار نداشته باشه ... چشم حتما ممنون عزیزم انشالله شما هم بارداری دقیقا برا منم سمت راستم سفت میشه و تیر میکشه بعضی وقتا دلدرد و کمردرد پریودی و کشاله ران دارمبارداری اولته؟
لواشک_تررش عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3494 😂😂خواهر کسی که از قبل موعود شروع میکنه به بی بی چک زدن چطور تا ۱۰ روز صبر کنه ولی چاره ای ندارم د ... هرچی خیره همون میشه😍
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11331 🥺عزیزم بسلامتی گلم اینکه هنوز پری نیومد و بی بی هم منفی بوده یکم کلافمم کرده ی چند روز صبرکن هی بی بی چک استفاده نکن دلتو بزرگ کن ان شاالله همون خبر خوووووبه ای باشع ک منتظرشی زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 آخی خدا حفظش کنه و سالم و سلامت بیاد بغلت ممنون فدات شم بچه اولم ی فرشته کوچولو نازه خدا صلاح بدونه این یکی پسر باشه جنسمم جور میشه
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 به احتمال زیاد بارداری ببین من سیکل یا ۲۸ یا ۲۹ روزه ۳۰ سیکل زدم منفی بود ۳۶ سیکل زدم ... 🤦♂️واسه منم سیکلم ۲۹ روزست یا ۳۰ روزه ۳۱ زدم منفی شدگفتم صبر کنم چند روز دیگه نیومد یبا بی بی بزنم یا برم ازمایشگاه اخه میدونی چون هی علائم پری دارم نمیاد کلافم کرده 😬😬😬🥲خدا کنه نی نی تو دلم باشه بازم هرچی خواست و صلاح خداست صبر کنم ببینم چی میشه •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 🤦♂️واسه منم سیکلم ۲۹ روزست یا ۳۰ روزه ۳۱ زدم منفی شد گفتم صبر کنم چند روز دیگه نیومد یبا ب ... ببین اگر چند روز که درد پری داری و نمیاد مطمئن باش که بارداری مگر اینکه ماه های قبلم اینطوری بوده باشیمن ی روز قبل اینکه چک مثبت بشه ی جوری دلدرد و کمردرد گرفتم دیگه میخواستم برم نوار بذارم که دیدم نیومد
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 چشم حتما ممنون عزیزم انشالله شما هم بارداری دقیقا برا منم سمت راستم سفت میشه و ... انشالله عزیزم توکل به خدا هرچی خودش صلاح بدونه اره عزیزم اولیه •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 انشالله عزیزم توکل به خدا هرچی خودش صلاح بدونه اره عزیزم اولیه توکل به خدا سابقه عقب انداخت داری؟
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 ی چند روز صبرکن هی بی بی چک استفاده نکن دلتو بزرگ کن ان شاالله همون خبر خوووووبه ای باشع ک منتظرشی 😻🤲مرسی عزیزدلم آمینننن •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 ببین اگر چند روز که درد پری داری و نمیاد مطمئن باش که بارداری مگر اینکه ماه های قبلم اینطوری ... نه سابقه ندارم شده زودتر بیادا ولی دیر نکرده فقط یه بار عقب انداختم اونم بعد از سقط بود که اولین پری میخواست بیاد یه هفته تاخیر داشت دیگه بعد از اون به موقعه اومد •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 نه سابقه ندارم شده زودتر بیادا ولی دیر نکرده فقط یه بار عقب انداختم اونم بعد از سقط بود که او ... اینم خودش نشونه خوبیه
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 اینم خودش نشونه خوبیه واسم دعا کن عزیزمانشالله هرچی خیره پیش بیاد برام انشالله توهم بارداریت و بسلامتی بگذرونی عزیزم •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 واسم دعا کن عزیزم انشالله هرچی خیره پیش بیاد برام انشالله توهم بارداریت و بسلامتی بگذرونی ع ... چشم حتما انشالله شما هم ی تو دلی داشته باشی عزیزم
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 واسم دعا کن عزیزم انشالله هرچی خیره پیش بیاد برام انشالله توهم بارداریت و بسلامتی بگذرونی ع ... سلام عزیزم چ خبر دیگه چک نردی؟