2777
2789
عنوان

بارداری_بی بی چک_مامانای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 188 پست
من نوک سینه هام حساس شده بودن..ولی متاسفانه باردار نبوووودم جالبیش اینه ماه های قبل اصلا این علامتوق ...

من همیشه ی هفته قبل پری سینه هام کلا درد می‌گرفت نوکشونم ی کمی ولی احساس درد نداشتم تو نوک سینه هام

این ماه ی هفته به پری دیدم خبری از بزگ شدن شینه و درد نیست شک کردم 

تا ی روز به موعد مونده دیدم نوک سینه هام داره درد میگیره الان ب مرحله ای رسیده ک نمیشه بهشون دست زد

عزیزم بسلامتی گلم مبارک باشه ازمایش دادین؟ 😻انشالله که این دوره و به خوشی بگذرونید

نه انشالله شنبه 

بارداری دوم

انشالله شما هم باردار باشی 

اگر باردار بودی باهم در ارتباط باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سینه درد پریودی با بارداری خیلی فرق دارن  ماه های قبل تو پریودی درد سینه داشتی؟

اره داشتم 

ولی این ماه از یه روز قبل موعود تیر میکشید 

الانم سنگین شدن نوکش درد میکنه

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
🥺عزیزم بسلامتی گلم اینکه هنوز پری نیومد و بی بی هم منفی بوده یکم کلافمم کرده

من چی بگم که هم پریودیم تاخیر افتاده بیشتر از ده روز 

هم بی بی زدم منفی شد

موندم بین زمین و هوا

کلافه شدم🤦

چون الان بچه نمیخام

دخترم این ماه دوساله شده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
نه انشالله شنبه  بارداری دوم انشالله شما هم باردار باشی  اگر باردار بودی باهم در ارتباط ...

ببخشید میپرسم

بچه اولتون چند سالشه؟

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
فقط صبر کن از ده رو بیشتر شد اون وقت بی بی چک بزن

😂😂خواهر کسی که از قبل موعود شروع میکنه به بی بی چک زدن چطور تا ۱۰ روز صبر کنه

ولی چاره ای ندارم دیگه باید صبر کنم انشالله هرچی خواست خداست همون بشه

من همیشه ی هفته قبل پری سینه هام کلا درد می‌گرفت نوکشونم ی کمی ولی احساس درد نداشتم تو نوک سینه هام ...

وای واسه منم این ماه همینجوری بود 

نه انشالله شنبه  بارداری دوم انشالله شما هم باردار باشی  اگر باردار بودی باهم در ارتباط ...

انشالله عزیزم 

😻🤲امیدوارم رفتی ازمایش بتات ۴ رقمه باشه کیف کنی که نیاز به تکرار نداشته باشه حتما گلم 

بهم خبر بده رفتی ازمایشگاه 

من زیر شکمم سمت راست درد میکنه شما همچین علایمی ندارین؟

من چی بگم که هم پریودیم تاخیر افتاده بیشتر از ده روز  هم بی بی زدم منفی شد موندم بین زمین و ه ...

عزیزم بسلامتی 

برو ازمایش بده خودت و راحت کن 

چون واقعا ادم کلافه میشه 

انشالله که هرچی خواست خداست هرچی به صالحتونه پیش بیاد