2777
2789
عنوان

دعوا دوران نامزدی

162 بازدید | 8 پست

سلام 

من حدود پنج ماهی هس که نامزدم

و واقا توی این مدت خیلی با نامزدم بحث میکنیم 

امروزم دوباره بحث کردیم‌

هروز با ی بهونه جدید 

چیکار کنم؟

بابا جونم دلم برااات تنگ شده کاش دوباره میشد وقتی کسی اذیتم کرد بپرم بغلت و بهت بگم 

وقتی تفاهم ندارین بیشتر برای ادامه دادن فکر کنین

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث سرموضوعات بی‌اهمیت، زیاد و پشت سرهم نتیجه‌اش میشه اینکه هردوتون از این رابطه خسته میشید

چیکار کنی؟ از بحث کردن‌ها رو تموم کن اگه مشکلی هم هست با گفتگوی سالم حلش کنید با هم صحبت کنید نه بحث

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

به تیپم گیر میدع 

میگه روبیکا و اینارو بپاک 

واقا باعث ازار و اذیتم میشه 

با اینکه هنوز نامزدیم نمیزاره خونه فامیلام برم دیگه وای به حال اینکه بریم سره خونه زندگی خودمون

بابا جونم دلم برااات تنگ شده کاش دوباره میشد وقتی کسی اذیتم کرد بپرم بغلت و بهت بگم 
دوسش دارم نمیتونم جدا شم ازش

خب اینا مسائل بی‌اهمیت نیستن خیلی هم مهمن

این یعنی همینقدر میخواد محدود کنه دوست داشتن دلیل موجهی برای با سر رفتن تو این محدودیته؟ خود دانی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بد ترین قسمتش اینه که 

پسر عمو خودمه و بخاطر کاراش رابطه خانوادگیمونو بهم ریخته نمیدونم باید چکار کنم