2777
2789
عنوان

رمان خونا یه لحظه بیایدد

167 بازدید | 8 پست

یه رمان هست اسم دختره راحیلِ کلاس اول دوم میره خونه عمش که بچه دار نمیشدن و اونجا میمونه که تنها نباشن شوهر عمش بهش تجاوز میکنه و بعد چند سال برمیگرده پیش خانوادش و اونجا عاشق پسرخالش رضا میشه 

کسی این رمانو خونده اسمشو میخام اگه خوندید بگید

رمان عاشقانه هم که اخرش خوب تموم بشه خوندید بگید

به تعادل و آرامش می‌رسی آن‌هنگام که نه نظرات دیگران و نه قضاوت‌ها و برداشت‌های آنان برایت اهمیتی ندارد و آگاهانه تصمیم می‌گیری و جسورانه اقدام می‌کنی:♡
ی رمان خز و ارباب رعیتی بم معرفی کن دلم براشون تنگ شده خیلی وقته از اونا نخوندم😭😂

من رمان ارباب رعیتی نمیخونم حرصی میشم سر اونا نمیدونم چرا😐😂

به تعادل و آرامش می‌رسی آن‌هنگام که نه نظرات دیگران و نه قضاوت‌ها و برداشت‌های آنان برایت اهمیتی ندارد و آگاهانه تصمیم می‌گیری و جسورانه اقدام می‌کنی:♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر دبیرستانی بودم اولین بار از نود و هشتا رمان دانلود کردم،اولیش خیلی به نظرم قشنگ بود،دومیش ...

😂😂

ی رمان خز و ارباب رعیتی بم معرفی کن دلم براشون تنگ شده خیلی وقته از اونا نخوندم😭😂

برده کوچیک ارباب

فا ح شه کوچک

بی گناه فا حش ه شدم

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝
برده کوچیک ارباب فا ح شه کوچک بی گناه فا حش ه شدم

اخرشون خوب تموم میشه؟