2777
2789
عنوان

سوتی ژینا کلانتری +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4672 بازدید | 77 پست
عزیزم ی کلیپ از خودش با لباس عروس منتشر کرده اهنگ ژینا رو هم گذاشته که شادمهر قبلا خونده این حرکات ی ...

😂😂 ادم خندش میگیره ی زن اهنگ گذشته فتنه افتاده ب زندگی خاننده خب اهنگه اسم خودشه دوس داره بذاره رو کلیپش میخاستی لیلا لیلا بذاره

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شادمهر آهنگ رو خونده و به ژینا تقدیم کرده پس ژینا حق استفاده از اون آهنگ رو داره نمیدونم این همه جب ...

والا خب من وتوهم باشیم اسممون تو اهنگ بود میذاشتیم اهنگه مثلن من میذارم نازی جون ناز میخام بفهمونم شهرام کاشانی عاشقم بوده😂

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار

اینستاگرام برای ایرانیا شده محل عقده گشایی

طرف حاضره به هر قیمتی لایک بگیره حتی اگه شده مسخره ش کنن و بدترین توهین ها بهش بشه

این خانم هم دیده فرصت مناسبیه داره از آب گل آلود ماهی میگیره

من سالهاس فالو دارمش شاید بگم 8 سال یا حتی بیشتر 

اول هم بخاطر دوست دختر شادمهر بودن فالوش کردم 

ولی الان خودش و دوست دارم تو این سالها با شخصیتش آشنا شدم 

اون علی هم که میگن خوب یادمه چند سال پیش باهاش ازدواج کرد استوری میذاشت تو برف بازی و اینچیزا خیلی هم یادمه ازش تعریف می کرد نمی دونم چی شد که دیگه جدا شدن 

اما باور کنید شخصیت ناسالمی نداره برعکس خیلی هم مهربونه 

تمام این سالها هر کی از شادمهر ازش می پرسید تو کامنت و هر جا هیچی نمی گفت 

من جای اون نیستم نمی دونم چی شد چرا بعد از اینکه شادمهر آهنگش رو تو کنسرت گل من کرد نظرش عوض شد و سربسته داره در مورد رابطش میگه 

اما اگر می خواست از این جریان سو استفاده کنه سالها پیش که بلاگری رو بورس تر بود و بهتر می تونست پول جمع کنه اینکار و می کرد

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
واقعا عزیزم یعنی ازدواج کرده با این شخص علی؟توی پیجش عکسی ازش نبود

ازدواج کرده بودن نامزد بودن نمی دونم ولی یادمه چند سال پیش خیلی ازش عکس و فیلم میذاشت هر کی هم پرسید کیه گفت بابای اهورا ( احساس من این بود که بگه علی انگار باباشه نه فیزیولوژی ) یه مدتی خیلی میذاشت حتی علی هم زیر پستاش کامنت میداد بعد چند وقت دیگه ناپدید شد 

حالا دوست بودن جدا شدن یا عقدی بوده نمی دونم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم