دوستان این پستش مال سال ۲۰۱۷ هست که یک هفته پیش کپشن و ادیت کرده الان تاریخ تولد ۵۸ زده ،اون مصاحبه که قبل از ویلون شادمهر بوده مگه میشه دروغ گفته باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو یکی از پست هاش هم سکه ای که روش نوشته ۵۹ هست رو گذاشته و گفته نکته را پیدا کنید همه کامنت گذاشتن مثل تاریخ تولدته که متولد ۵۹ هستی 😒 اونم تایید کرده
حالا این کرم ریختنا که آهای من متولد ۵۸ هستم فقط از یه زن کرمو برمیاد
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شادمهر آهنگ رو خونده و به ژینا تقدیم کرده پس ژینا حق استفاده از اون آهنگ رو داره نمیدونم این همه جب ...
کلمه ژینا رو از اهنگ حذف کرده یعنی اینکه دیگه پیگیر من نباش خدا میدونه چقدر مزاحمش شده شادمهرم ژینا رو حذف کرده از اهنگ اما هنوز دس بردار نیست تازه مصاحبه هم راه انداخته