2777
2789

میخوام پرشه و ریزشش قطع بشه .

یک هفته این سه تا روغن ترکیبی که از عطاری خریدم و زدم ابروهام بیشتر ریخت . از یه ابرو پنج تا از یک نقطه ریخت کف دستم .

روغن سیاهدونه ام بزنم باز میریزه یا نه  چیکارکنم پس من 

دیروز رفتم اصلاح بعد سه ماه  خانمه میگفت اصلا نمیشه به ابروت دست زد موچین نزدیک ابروت میبرم خودش میوفته 😭😭

روغن بنفشه بزن

خیلی عالیه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خواهر میگم اون سه روغنو زدم ریخت چشمم ترسیده  بنفشه رو بزنم اینم بدتر نریزه. دیگه جونی نمون ...

نه گلم نترس

من خودم هرشب روغن بنفشه میزدم قبل بارداری

الانم چون نمیدونم مجازه تو بارداری یا نه نمیزنم

خیلیم موثر بوده برام

هرشب ولی بزن

در حد یه قطره کافیه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
پس چیکارکنم اوضاع ابروهام خیلی خرابه؟ پس اونای که روغن زدن جواب گرفتن  چطورزدن نریخته؟

من ابروهام پر پشت بود برداشتم روغن زدم فقط دو سه روز الان یه ماهه که داره میریزه ریزشش هم قطع نشده

منی که اصلا ابروهام ریزش نداشت و چقدر غضه خوردممم 😐

روغن طبعش گرمه همین روغن بنفشه هم گرم و خشکه بزنی کلا میریزه

از چیزای دیگ استفاده کن کرمی محلولی چیزی

من ابروهام پر پشت بود برداشتم روغن زدم فقط دو سه روز الان یه ماهه که داره میریزه ریزشش هم قطع نشده ...

والا سه ماهه دارم سرم سریتا میزنم دریغ از پرشدن و قطع ریزش  به اون شدت که قبلا میریخت نمیریزه  ولی اصلا پر نشده 

اونای که ریختن پرشه خیلی خوب میشه 

والا سه ماهه دارم سرم سریتا میزنم دریغ از پرشدن و قطع ریزش  به اون شدت که قبلا میریخت نمیریزه & ...

یه مدت دست کاری نکن اصلا روغن نزن مداد اینا نکش ریزشش قطع میشه

زیادم حساس نشو هرچی اهمیت بدی اعصابت بیشتر بهم میریزه

یه مدت دست کاری نکن اصلا روغن نزن مداد اینا نکش ریزشش قطع میشه زیادم حساس نشو هرچی اهمیت بدی اعصابت ...

یک هفته روغن زدم ریخت قطع کردمش .

مدادو اینا هم بلدنیستم کلا هیچوقت نمیزنم .

سه ماه اصلاح نکرده بودم که اخر دیروز رفتم اصلاح 

ابروهاتون پر شد ریزشش قطع شد؟ ابروهاتون پهن و پر بود قبلا؟

از عطاری خریدم گلم

ابروهام چندجاییش خالی شده بود و حتی با لمس هم میریخت

روغن بنفشه که زدم پرشد و محکم

مداد و ریمل ابرو هم حذف کن چون خیلی ریزش میاره