2777
2789
عنوان

جنین اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 43 پست
خب حالا بگو مگه نگفتین

چی بگم آدمی که بخاطر اون مجبور میشم ساعت ۶صبح برم دنبال دکتر و سونو و آزمایش تا ۹شب بهم میگه باخودت غذا ببر که یه وقت خدای نکرده پول چیزی رو نده

یا حالم بده میرم بیمارستان سرم غر میزنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم آدمی که بخاطر اون مجبور میشم ساعت ۶صبح برم دنبال دکتر و سونو و آزمایش تا ۹شب بهم میگه باخودت ...

اینا با این وضعیت اخلاقی بچع میخان چکار 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
این چیزا فقط توی کشور های جهان سومی مثل ما عادی نیست 

😅 خدا رو شکر ،هر چی با اصالت تر بهتر

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
پروسه تخمک کشی خیلی سخته کلی دارو داره بیهوشی داره خیلی درد داره  رحم جایگزین اون موقع من رفتم ...

خب این همه سختی داره ۳۰ تومن میدن ؟؟ اونوقت رحم اجاره ای ۲۵۰ ؟ شما تخمک اهدایی بودییا کلا جنین اهدایی هست 

قربون خدا برم این همه بهشون داده نمیدونن با پولشون چیکار کنن

اینهمه دارن اونوقت اینهمه خسیس هستن که حاضر نیستن واسه بچه تو راهیشون خرج تغذیه بدن

خب این همه سختی داره ۳۰ تومن میدن ؟؟ اونوقت رحم اجاره ای ۲۵۰ ؟ شما تخمک اهدایی بودییا کلا جنین اهدای ...

من‌ قبل از اینکه رحم بشم ماه قبلش رفتم تخمک اهدایی 

اینجا ایرانه جون آدما بی ارزش ترینه توی قرارداد گفته شد اگر توی بارداری من هر مرضی بگیرم پای خودمه حالا ممکن دیابت باشه فشار خون یا هرچیز دیگه ای 

اینهمه دارن اونوقت اینهمه خسیس هستن که حاضر نیستن واسه بچه تو راهیشون خرج تغذیه بدن

بخدا بیشتر پولی که دادن خرج خورد و خوراک برای بچه خودشون شده یه دفعه یه دونه مرغ نخریدن بیارن اومدن خونم یه پلاستیک داد دستم ته مونده های توی یخچال خودشو آورده بود

بخدا بیشتر پولی که دادن خرج خورد و خوراک برای بچه خودشون شده یه دفعه یه دونه مرغ نخریدن بیارن اومدن ...

😕😕😭😭 چه ادمای هستن اگه قرارداد چیز دیگه هست میتونی شکایت کنی