بله جنین این خانواده اهدایی بوده از شخص دیگه گرفتن منم رحم جایگزینشون شدم جوری که به من توضیح دادن ...
پیرو تاپیک قبلیت فک کنم چون بارداری و هورمونات نامنظم شده اینقد احساس بد داری نماز بخون و به این چیزا توجه نکن انشالله این ی ماهم میکذره
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیرو تاپیک قبلیت فک کنم چون بارداری و هورمونات نامنظم شده اینقد احساس بد داری نماز بخون و به این چیز ...
اون که هست گلم ولی خیلی بد داره باهام تا میشه خانواده گیرنده با این که از مال دنیا چیزی کم ندارن بدترین بیمارستان برای زایمان انتخاب کردن انگار من موش آزمایشگاهی ام بخاطر کم شدن هزینه زایمان میخوان اول طبیعی امتحان کنن اگر نشد بفرستن سزارین و خیلی چیزای دیگه
اون که هست گلم ولی خیلی بد داره باهام تا میشه خانواده گیرنده با این که از مال دنیا چیزی کم ندارن بدت ...
خاک تو سرشون واقعا فک نمیکنن طبیعی زیاد جالب نیست حتی واسه خوده بچه
نگران نباش خدا بزرگه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اون که هست گلم ولی خیلی بد داره باهام تا میشه خانواده گیرنده با این که از مال دنیا چیزی کم ندارن بدت ...
کاش قبلش این چیزا رو تو قراداد مینوشتی مثلا سزارین بشی و بیمارستان خصوصی بری