2777
2789
عنوان

کیا دندون عقلی ک رو عصب بوده کشیدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نشد ؟؟اخه خیلیا رفتن یا زبونشون سر شده یا یه طرف صورتشون بهم گفت اگ جراحی نکنی نابودت میکنه میز ...

ن تا چندروز فکم کبود بود ورم داشت غذا ابکی میخوردم فقط مایعات و انتی بیوتیک 

بعد هردوش گریه میکردم و میگفتم چ غلطی کردم شوهرمم بعدش ک خوب میشدم میگفت کی بود میگف چ غلطی کردم😅😅

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
ن تا چندروز فکم کبود بود ورم داشت غذا ابکی میخوردم فقط مایعات و انتی بیوتیک  بعد هردوش گریه می ...

😂😂😂😂😂بخدا من فقط بخاطر اینکه شنبه انتقال دارم میخام برم ک بعد انشاالله اگ مثبت شد نابود نشم 

اره دوتا باهم کشید ی روز اذیت شدم فقط 

وااااااییییی من خیلی میترسم خیلیییی چون قبلا یه دندون عقلما کشیدم دکتره خیلی بد بود جوری بود ک من گریه میکردم میگفت اگ گریه کنی میزنم تو دهنت ک خون بالابیاری منم از اون روز ترس افتاده ب جونم 

من که رو غصب هم نبود وقتی کشیدن لبم چند روز حسش کم‌شد اما بعد خوب شد اگه بهت گفتن رو عصبه و نباید بک ...

دقیقا تو خوده عصبه تا عکسشا دیدم نابودشدم اول دندونما سرکرد بعد عکس گرفت بعدم الکی فقط ۳ساعت نیم دهنم سربود بهم گفت برو پیش جراح حتما بکشش

همین عید امسال،۴روز مونده به عید دوتادندون عقلمو که ازقضا دوتاشم روعصب یود هرجا میبرم میگفتن نمیشه کشید عصب صورتت فلج میشه من کلیییی استرس داشتم،اخرش دلو زدم ب دریا رفتم یه متخصص جراح فک وصورت،رضایتنامه گرفت اول ولی گفت بهت اطمینان میدم ک هیچی نمیشه،دوتاشم با۳روز فاصله کشید،درسته خیلی خیلی خیلی خیلی درد داشت ولی هیچی نشد وخداروشکر صورتم ولبم هیچیش نشدپس نگران نباش 

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
وااااااییییی من خیلی میترسم خیلیییی چون قبلا یه دندون عقلما کشیدم دکتره خیلی بد بود جوری بود ک من گر ...

غلط کرد داره پولشو میگیره چقدر بی ادب بوده

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

پسر منم  همین جور بود  هم فک‌کوچیک  بود 

هم گفتن رو عصب  هست  و فلان ....

اما خدا رو شکر  کشید و هیچی  هم  نشد  

دلت  به خدا باشه  عزیزم  ،ان شاالله   به حق  این ماه عزیز انتقالت  هم  با موفقیت انجام  میشه