2777
2789
عنوان

کیا دندون عقلی ک رو عصب بوده کشیدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 51 پست

من یدونه دارم روعصبه وسینوسام دردمیکردبعددکتریکم دندون پایینیم تراش دادگفت این بلنده میخوره بهش الان درد ندارم 

یعنی حتما بایدبکشم؟ 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
مال من نهفته بود کج رو عصب قرار داشت،عمل کردم چیزی هم نشد

باز خداروشکر چیزی نشده بخدا خیلی هارا دیدم میگن دوساله زبونمون حس نداره یا لپمون حس نداره اصلا امشب حالم خیلی وحشتناک ریخته بهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من یک میلیمتر داخل عصب بود ولی دکتر دندانپزشک چون تجربه ی خوبی داشت در عرض یه ربع جرّاحی کرد و بخیه زد.

نگرانی نداره اگه بری پیش متخصّص فک و صورت.

اونا به آناتومی اعصاب فک آشنایی کامل دارن.

مشکلی پیش نمیاد.

وااااااییییی من خیلی میترسم خیلیییی چون قبلا یه دندون عقلما کشیدم دکتره خیلی بد بود جوری بود ک من گر ...

خیر نبینه این دکتره ن بابا دکتر آقا بود انقد باحال بود آهنگ میخوند میگفت نترس چشمامو نگاه کن داشتم گریه میکردم امپولو ک زد شوهرمم بود گفتم من مردم زن خوب بگیر بچمو اذیت نکنه و.... گفت بخواب نترس چیزیت نمیشه چیزیت شد من خودم برا دخترت مامان دندون پزشک پیدا میکنم  با خنده خنده دوتاشو در اورد گفت عع اینا دخترن

دقیقا تو خوده عصبه تا عکسشا دیدم نابودشدم اول دندونما سرکرد بعد عکس گرفت بعدم الکی فقط ۳ساعت نیم دهن ...

انشالا خوب میکشن 

گفتی سر بودی یاد خودم افتادم دندانپزشکی رفته بودم بعد اینکه بی حسی زد هر کاری میکرد جیغم در میمد هی می‌گفت مگه بی حس نشدی میگفتم نه باز دوباره آمپول بی حسی میزد چند بار اینکار کرد بعد که تموم شد کارش رفتم دهنمو بشورم تو آینه نگاه کردم وحشت کردم از خودم نصف صورتم کج بود الان رو هم نمیمد انگار سکته کرده بودم 😂😂

مال من نهفته بود کج رو عصب قرار داشت،عمل کردم چیزی هم نشد

منم مث شما بودم،۳سال این دکتراون دکتر رفتم نمیکشیدم میترسیدم چیزیش بشه لبم اخرش دلو زدم ب دریا رفتم جراحی کرد درآورد خداروشکرهیچی نشو

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
مال من یک میلیمتر داخل عصب بود ولی دکتر دندانپزشک چون تجربه ی خوبی داشت در عرض یه ربع جرّاحی کرد و ب ...

جدیییی اره میخام دقیقا برم پیش خوده جراح فک و صورت بگم اونجا برام بکشن 

خیر نبینه این دکتره ن بابا دکتر آقا بود انقد باحال بود آهنگ میخوند میگفت نترس چشمامو نگاه کن داشتم گ ...

😂😂چ دکتر خوبی بوده ولی دکتر من خیلی بد بود 😭😭واقعا خیر نبینه ک الان یکساله از دندون درد میپیچم ب خودم فقط بخاطر اینکه نرم دندون پزشکی😭😭😭

باز خداروشکر چیزی نشده بخدا خیلی هارا دیدم میگن دوساله زبونمون حس نداره یا لپمون حس نداره اصلا امشب ...

نه بابا نگران نباش پیش متخصص برو ولی در کل چیزی نمیشه من یه دندون دیگه هم دارم کلا خوابیده روی عصب میخام اونم عمل کنم،تازه عمل نهفته خییبلی سخت تر از کشیدنه چون توی فکه

کاربری سال ۹۶