2777
2789

امروز صبح از خواب پاشدم آرایش کردم زدم بیرون برای سرکار رفتم چن تا مشتری رو ویزیت کردم بعد گفتن سالگرد افتتاح شرکته هدیه فرستادن از تهران برا همه توو شرکت داشتم توو کمربندی میرفتم که همکارم زنگ زد گفت فلکه ی ولیعصر میخوای بری بیا منم ببر از اونجایی که خیلی تنهام و دلم میخواست یه هم صحبت داشته باشم رفتم دنبالش ولی خب یه کلام هم درست حرف نزد تا شرکت همش سرش توو گوشیش بود کلا آدم توو داریه رسیدیم شرکت مدیرمون از اون بالا داد زد دختر ماشینو خاموش نکن منو ببرین یه قهوه میخوام بخورم رفتیم قهوشو خورد برگشتیم شرکت هدیمو گرفتم همکارمون رسوندم باز ولیعصر و برگشتم باز به خونه هووف تنهایی خیلی سخته اونم توو شهر غریب یه فیلم گذاشتم دوس پسرم ساعت 9 اومد یه سر بهم زد و رفت حالم بد شد و زدم زیر گریه بعدشم اومد توو سایت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز صب ساعت ۸ونیم بیدار شدم نامزدم(واضح نمیشه بگم🤦🏼‍♀️😅) پیام صببخیری فرستاده بود جوابشو دادم و  دس و صورتمو شستم رفتم صبونه خوردم ، بعدشم رفتم یه دوش گرفتم اومدم بیرون نامزدم زنگ زد گف بیا تصویری(چون تازه از پیشم رفته و سرکارع دلمون براهم تنگ میشه) بعد ی کم ارایش کردم رفتم تصویری حدودا تا چهل دیقه واینا

بعدش نشستم زبان خوندم بعدشم فیلم دیدم ، اماده شدم رفتم کلاس زبان برگشتنی دخترخالم زنگ زد رفتم خونشون عصرشم منو دوسه تا از دخترخالع هام رفتیم بیرون بعد دیگ ساعت ده ونیم برگشتم خونمون الانم نی نی سایتم😂

گفتم که کل روز رو تعریف کنیم

منم صبح پاشدم ارایش کردم رفتم سرکار عین سگ دوییدم تا ساعت ۷ بعدشم اومدم خونه پیتزا سفارش دادم سیب زمینی هم سرخ کردم خوردم الانم دارم دوغ میخورم😂

خب نمیدونم وقتی کل روزا تکراری بشه دیگه چیزی برات لذت نداره

تکراری نبود که سرکار رفتی با آدما معاشرت داشتی دوس پسرت ودیدم فیلم دیدی ما چی بگیم از صبح بیدار میشیم خونه ایم یک هفته اس بیرون نرفتم 

از صبح بیدار میشم هموروئید شدید گرفتم استرس دستشویی بعد حالم بد میشه بعد بچه ام بیدار میشه باید کاراش وانجام بدم بادرد همه کارارو انجام میدم تنهام شوهرم میاد بجه رو میگیره منم توگوشی ام یا کار میکنم یا میخوابم روز بعد باز همینجور و.....

منم صبح پاشدم از صبح مثل سگ درس خوندم تا شب و هی به شوهرم غر زدم که چرا باید درس بخونم

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.