تاپیکقبلیمو بخونین متوجه پرخاشگریم میشید ولی خب این دیگه حق بامنه!ما ۶سال باهم بودیم و الان ۱۵ ۲۰روزه عقدیم!کل این ۶سال یااااا ببخشیدا دم ک.ون ابجیاش بود یا مادرش!همش برم اینو برا مادرم بخرم ابجیمو ببرم برسونم دختر ابجسمو برگردونم پسر ابجیمو ببرم!خب وطیفشه ماورش بزرگش کرده ولی ایا این مادر از بین ۱۲تا بچه فقط همین شوهر منو داره؟شوهر من چرا باید ی تنه خرج خونه و مهمونای اونارو بده درحالی گ مادرشوهرم ۴تا پسر مجرد دیگم داره!این دیگه زن گرفته حقی ندارن ازش هیچی بخوان مخصوصا الان ک ۲۰۰میلیون قرض و قسط داره!الان حالم بد بود گفتم میشه بیای دنبالم نیگه مامانم گفته پول بزن ب کارتم برم خرید کنم ایشالله فردا میام میام انقد عصابم خراب شد
هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هعی ک من نمیدونسم این هرج میده شوهر من خیلی خوبه متعهده اهل کاره زن دوسته مهربونه و....ولی یک ریلکس ...
مثل شوهر من ما یه چند سالی از خانواده ها دور زندگی کردیم فاصلمون یک روز نصفیه حالا دیگه باید کم کم برگردیم شهرمون انقدر میترسم این آرامشی ک اینجا دارم و ازدست بدم نگوونپرس نمیدومم قراره چی بشه زندگی در کنار خانواده ها...
الان چه فرقی میکنه حق با تو باشه یا نه، توی اون ۶ سال باید بیشتر به این موضوع فکر میکردی و بعدش اقدام به ازدواج. تو اونو همونجوری قبول کردی، به نظرم حق با تو نیست، تو نمیتونی اونو تغییر بدی، همونجوری دیدیش و قبولش کردی برای ازدواج. الان دنبال یه راه حل برای خودت باش تا بتونی باهاش کنار بیای
عزیزم من روشی که خودم در پیش گرفتم بهت میگم طول میکشه تا نتیجه بده ولی احتمالا نتیجش خوب بشه من مطالمو در مورد روابط زندگی زناشویی دارم میبرم بالا یه کتاب سیاست زنانه خوندم یه کتاب دیگه هم خریدم قراره بخونم دارم روش هاشو پیش میرم پناه برخدا نمیشه خیلی خشن برخورد کرد چون شوهرامون خیلی خوبن و متاسفانه بقیه از خوبیشون دارن سوءاستفاده میکنن...این دوره زمونه همه همدیگرو برای منفعت خودشون میخوان و بفکر طرف مقابل نیستن