2777
2789

بچه من فکر کنم یه اشتباه بزرگی کردم نمیدونم،به نظرتون عیبی نداره؟مجردم

من ماه پیش یکی دو روز آخر پریودیم رفتم حموم روی نا.زم فقط روش و یکمی هم کناره هاش زدم.و بعدشم خیلی خوب شستمش،تا اونجا که یادم میاد سوزشی نداشت و من به صورت لکه ای و خیلیی کم خون میدیدم.مثلا در روز چندتا لکه.البته یکی دو روز اخرمم بود

برای ماه گذشته بود اما حالا این ماه دو سه روز چهار روزی هست که زمان پر.یودیمه

اما یه لکه خونم ندیدم.....به نظرتون مشکلی پیش اومده؟؟؟اصلا دور دهانه و کلا زیرش نزدم فقط روی نا.ز و کناره های رون پام زدم......به نظرتون چیزی میشه؟؟توروخدا بهم بگید

پودر موبر منظورت؟ ربطش ب پریودی رو نفهمیدم 

ناز؟؟؟😐

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
پودر موبر منظورت؟ ربطش ب پریودی رو نفهمیدم  ناز؟؟؟😐

میگن آخه چون تو دوران پریودی دهانه بازه هر چیزی رو جذب میکنه

بعضیا که گفتن اصلا تو دوران پریودی نباید حموم رفت ولی به نظر. حموم رفتن مشکل نداره فقط نباید رو زمین بشینی...ولی پودر رو نمیدونم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن آخه چون تو دوران پریودی دهانه بازه هر چیزی رو جذب میکنه بعضیا که گفتن اصلا تو دوران پریودی نبا ...

نه عزیز نگران نباش مشکلی نداره منک توی پریودی هر روز حموم میرم موبر هم میزنم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
واای مرسی عزیزم...

خواهش میکنم❤