2777
2789

خونگرمن با همه زود‌جوش میخورن اما عمر رفاقتاشون کوتاهه من دوتا فروردینی میشناسم جفتشونم همش رفیقای دخترشون هی عوض میشه انقد قهر میکنن 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فروردینی کنار نمیان ولی تیر ماهی رفیق میشن خودم دوتا از دوستام فروردینی ان 🤣

ینی چی ینی دو تا فروردینی با هک کنار نمیان 

اما فروردینی و تیرماهی با هم کنار میان؟

ینی چی ینی دو تا فروردینی با هک کنار نمیان  اما فروردینی و تیرماهی با هم کنار میان؟

خودم تیر ماهی ام دوتا دوست فروردینی دارم خیلی خوبیم با هم ولی این دوتا  اصلا از همدیگه خوششون نمیاد😬😬😬😬

من فروردینی هستم و همسرم شهریوری 

خیلی خوب با هم کنار اومدیم 

خیلی خونگرم هستم و امکان نداره تو جمعی برم و اون جمع رو دست نگیرم مگر اینکه خواست خودم باشه ، اتفاقا رفیق خوبی هستم تو رفاقت کم نمیزارم خیلی مستقل و نترس هستم راننده خوبی هستم

مهربونم ، دلم میخواد به همه کمک کنم 

و اینکه اگر چیزی رو بخوام تا بدست نیارم آروم و قرار ندارم ی کم عجول هستم ، زود عصبانی میشم ولی کینه ای نیستم ، ولی زودرنج هستم نکته سنج هستم و به جزئیات خیلی توجه میکنم

نسبت به دیگران که میبینم خیلی فعال تر  هستم

به کارهای هنری ، گل و گیاه و کیک پزی علاقه دارم 

امکان نداره دستور پختی به من بدن و دستکاری نکنم کلا اهل ریسک هستم و ترسی از عواقبش ندارم