2777
2789

سلام بچه ها ، من چهار روز پیش رفتم و لاله گوشم با دستگاه سوراخ کردم 

گوشواره ضد حساسیت هم همونجا انتخاب کردم 

پماد تتراسایکلین ۳ درصد هم دکتر داد که هر ۸ ساعت چرب کنم و خیلی کم گوشواره رو بچرخونم 

بهم گفت دو هفته باشه بعد طلا بزار 

از زمانی اومدم خونه همش حس میکردم با دو تا گیره گوش منو گرفتن ، خیلی کلافه بودم ، بعد چهار روز با وجود رعایت تمامی نکات مراقبتی و بهداشتی 

لاله های گوشم عین دو تا بادکنک ورم داشت ، درد و داشتم میمردم 

دوباره رفتم یه دکتر بهتر همونجا بهم گفت این گوشواره حتما باید سریع در بیاری حتی اگر ضد حساسیت باشه و طلا بزاری 

عفونت نداشت ولی بخاطر گوشواره بدل دستگاه واکنش آلرژیک شدید داشتم .

رفتم به هزار بدبختی گوشواره طلا انداختم چون به شدت ورم داشت و گوشواره کردنش خودش داستانی بود ، باورتون نمیشه از صبح تا عصر دردش تمام از بین رفت و ورمش خوابید ، یکم ته ورم داره که چند روز بگذره احتمالا خوب میشه ، گفتم براتون بنویسم اگر برای کسی مشابه من پیش اومد راهنما باشه 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو کی عوض کردی ، من اگر روز اول در نیاوردم طلا میکردم اینجوری ورم نمی‌کرد 

من میدونستم‌ به مصنوعی حساسیت‌ دارم ، همون اوایل چون خواستم با این گوشوارها خوب جا باز کنه همون اول عوض نکردم که‌چرک کرد

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
لحظه سوراخ میکنه چون پماد بی حسی میزنن اصلا چیزی نمیفهمی فقط یه صدای تق  تق  ولی بعدش تا ...

منم سولاخ کردم این قدر چرک کرد چرک کرد درد گرفت بعدش پرت کردم اون ور حالا یه سولاخش بسته شده یکیش بازه 🤣

تو کی عوض کردی ، من اگر روز اول در نیاوردم طلا میکردم اینجوری ورم نمی‌کرد 

منم چندددد سال پیش همینکارو کردم.و تو ۲ روز ک دیدم ورم داره سریع طلا انداختم ولی اندازه ی عدس وقتی دست میزدم حس میکردم تا یکسال ورم و سفتی داشت

من با این دستگاه یکبار مصرف ها سوراخ کردم نمیدونم جنس گوشواره اش چیه که اصلا واسه من عفونت نکرد با اینکه بدل هم هست ولی وقتی خواستم با ی بدل دیگه عوضش کنم کلی گوشمو سوزوند ،دوباره گوشواره خود دستگاه رو انداختم ،ولی چندتا از دوستام همزمان با من تو ارایشگاه و مطب سوراخ کردن مال همشون افتضاح عفونت کرد