2777
2789
منم تهرانم.کجا کشیدی‌؟با بیمه قبول میکنه؟

کلینیک دندان رایا تو جردن

شبانه روزی هم هست

من از ۹ شب رفتم داخل

دکتر نوری جراح فک و صورت

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
نه نترس  من دو تا رو باهم جراحی کردم اولش گفتم یکی دیدم درد نداشت گفتم‌اون یکی رو هم انجام ب ...

ممنون به من گفت کج رفته تو سینوست. پس چرا اون یکی دکتر چیزی  نگفت تازه میگفت بشین بکشمش

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون به من گفت کج رفته تو سینوست. پس چرا اون یکی دکتر چیزی  نگفت تازه میگفت بشین بکشمش

منم رفتم‌ اول جای دیگه انقدر درد داشتم طرف گفت بشین اوکیش کنم

همسرم‌ نذاشت گفت ی جا دیگه هم‌بریم 

که بعدی گفت کار من نیست باید بری جراح فک و صورت 

جز جراح هم‌ پیش هیچ کسی نرو

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
منم رفتم‌ اول جای دیگه انقدر درد داشتم طرف گفت بشین اوکیش کنم همسرم‌ نذاشت گفت ی جا دیگه هم‌بریم&nb ...

جراح با جراح فک وصورت فرق داره؟یا یکی ان.؟

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.