2777
2789
عنوان

درک همسرتون چقدره ؟؟

819 بازدید | 20 پست

من همسرم خیلی زیاد درکم می‌کنه

در جواب اون عزیزی ک گفتن انگار شوهر شما فقط خوشتیپه و دیگ هیچی ندارع

همسر من جوری درکم می‌کنه ، ک خودم واقعا نمیدونم چیجوری خداروشکر کنم

آنقدری منو بلده ، ک از نگاهم می‌فهمه چه حالی دارم

حرفی نزدمااااا ، ولی می‌فهمه توی دلم چی داره میگذره

من گوشت قرمز دوست ندارم ، هروقت میریم خونه مادرش و غذا کباب هست ، به مادرش از قبل میگه برای من گوشت مرغ بگیرن

مسافرت دسته جمعی ک میریم ، بخاطر من با ماشین خودمون میریم

میگه میخام راحت باشی ، وقتی خوراکی میخوری ، میخای توی ماشین آهنگ بخونی ، فیلم بگیری یا برقصی و هرکاری ، راحت باشی

موقع پریودی ک نگم براتون ، حتی روز اول پریودیم ، مرخصی میگیره

ن مهمونی میریم ، ن مهمون دعوت می‌کنه

خلاصه ک فکر نکنید مردا هیچی حالیشون نیست ، شما رگ خوابش دستت باشه ، واقعا مثل پروانه دورتون میگردن

به‍  مـُعـجـزهٔ « زمـان » ایـمـان داشـته باش ✨⏳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد بودن رفتار کردن با شوهر😉😅

خب میشه یکمی توضیح بدی ..من چندماهه عقد کردم اصلا نمیدونم چجوری باید رفتار کنم با شوهرم ☹️🥺

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

عزیزم حالا شما از دیروز تا حالا همه تاپیک هات راجب شوهرته و رفتارش و خودت خب چه لزومی داره بیای سایت بگی که بعدم به کامنت بنده خدا که چیزی بدی ام نگفت اصلا منظوری فکر نمیکنم داشته باشه حساس بشی ، زندگیتو بچسب دیگه و خوش باش و الهی هم همیشه همینجور باشین اینجا یکی اینجور زندگی نداره یا طلاق یا هرچی لزومی نداره هی بیای تعریف کنید عزیزم مهم اینه تو زندگیت خودت و شوهرت خوش باشید همین و بس

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خب میشه یکمی توضیح بدی ..من چندماهه عقد کردم اصلا نمیدونم چجوری باید رفتار کنم با شوهرم ☹️🥺

من می‌دونم همسرم سر چ رفتارهایی عصبی میشه

مطلقا انجامشون نمیدم

احترام برای همسرم خیلی مهمه ، همه جا سعی میکنم ازش تعریف کنم و جایگاهش رو ببرم بالا

عزیزم حالا شما از دیروز تا حالا همه تاپیک هات راجب شوهرته و رفتارش و خودت خب چه لزومی داره بیای سایت ...

من چهارنفر بودن ازم خواستن ک از زندگیم براشون بگم

منم گفتم

وگرنه کاربری اصلی من این نیست🙂

بلد بودن رفتار کردن با شوهر😉😅

همشم به بلد بودن نیست گاهی زنا خودشون بلدن متاسفانه همسر زبون نفهم گیرشون میفته که نمی‌فهمه

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
با توجه به تاپیکات باید بگم ایشالا از قانون جذب جواب میگیری لحن نگارشت ضایع ست عزیزم یکمی روش کار ک ...

نه من شماهارو میشناسم

نه شما منو

نیازی ب دروغ نیست🙂