2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی بهم میگه خیلی سختی نمیدونم چجوری گرم بگیرم تاحالا با پسری نبودم

بعد این هم نباش، ارزشت رو پایین نیار، اگر پسری دختری رو بخواد میره خواستگاریش و اگر نخواد از اون دختر سواستفاده خودش رو میکنه و آخرش میگه تو خودت از من خوشت میومد

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
هعی عشق که دست خودم نیست🥲

به نظرم همون رو درستون تمرکز کنید و الکی و بی جهت ذهنتون رو درگیر کسی نکنید اونم کسی که مجازی و  شناختی ندارید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بحثو یجوری پیش ببر که حس کنه نیاز به پارتنر داره . بعد از ویژگی های مثبتش بگو که مثلا از این اخلاقت خیلی خوشم میاد کاش همه پسرا اینجوری بودن یا مثلا بحثو ببر سمت ایده ال های ازدواج و از اون بپرس اول و بعد خودت ویژگی های اونو بگو که دوست داری مثلااا وقتی موهاش فره بگو من از پسرای فرفری خوشم میاد گوگولین حتما بچمم اونجوری میشه و فلان . یکم بانمک پیش ببر قضیه رو . مستقیم نگی بفهمه اونو میگی . 🥲😂🙏 همینا دیگه

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
همین خوبه من خودم عاشـ.ـق یه مذهبی شدم🥲خودمم محجبه و چادری ام ها ولی اصلا به چشمش نمیام🥲🫠

انشاالله بهش برسی 

میگن بی محلی اینا ولی برا من که جواب نمیده

بعد این هم نباش، ارزشت رو پایین نیار، اگر پسری دختری رو بخواد میره خواستگاریش و اگر نخواد از اون دخت ...

اخه الان دیگه پسرا کسیو نشناخته نمیرن خواستگاری که اون برای قدیم بود الان فرق کرده . باید حداقل یکم همو بشناسن. نمیگم همه دوستیا به خواستگاری و ازدواج میرسه ولی خببب

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
[QUOTE=324901541]بحثو یجوری پیش ببر که حس کنه نیاز به پارتنر داره . بعد از ویژگی های مثبتش بگو که مث ...

فداتشم عروسیت منم دعوت کن😂

اینکه آیدی یه نفره  لینک کانالو بده

اره چون کانالش خصوصیه اگر هم لینک بدم باز ادمین میاد خصوصیتون که چک کنه کی هستین.

ولی اگر لینک کانال رو میخوای بفرما:

لینک کانال در ایتا بفرستید برا دوستاتون😎👇

https://eitaa.com/joinchat/960364732C48fd6478d

لینک کانالمون تو روبیکا🥳😍👇

https://rubika.ir/joinc/CDGIBGFI0DUAGBEXIATFOITDZBAJHDFF

عضو بشید و برا دوستاتون بفرستینش حتما✨

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
اخه الان دیگه پسرا کسیو نشناخته نمیرن خواستگاری که اون برای قدیم بود الان فرق کرده . باید حداقل یکم ...

دقیقا اونم منو میشناسه بهم میگه تو یجور ضد مردی نمیدونم منظورش چیه