2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ندیده و نشناخته؟

یه کانال میشناسم درباره اینجور مسائل راهنمایی میکنه اگر میخواید لینک ادمینش رو بدم

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

بکووووو که بالای ۲۰هستی

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
ندیده و نشناخته؟ یه کانال میشناسم درباره اینجور مسائل راهنمایی میکنه اگر میخواید لینک ادمینش رو بدم

ممنون میشم 

عکس میفرستیم ولی خب اونم منو میشناسه میدونه به هیچ پسری پا نمیدم

هعی عشق که دست خودم نیست🥲

وقتی خدا تو قرآن فرموده

بگو هیچ مزدی برای رسالتم نمی‌طلبم مگر عشق به نزدیکانم.

یعنی عشق هم دست خودمونه وگرنه خدا تکلیف نمیکرد عاشق اهل بیت علیهم‌السلام بشیم.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
وقتی خدا تو قرآن فرموده بگو هیچ مزدی برای رسالتم نمی‌طلبم مگر عشق به نزدیکانم. یعنی عشق هم دست ...

اره ولی خب اون توی شرایط بد زندگی توی اوج افسردگی یهو اومد

ممنون میشم  عکس میفرستیم ولی خب اونم منو میشناسه میدونه به هیچ پسری پا نمیدم

🚨میدونی رفیق

یک سری مطالب خیلی مهم هست که کمتر جایی گفته شده..مطالبی که هردختری واقعااا لازمه بدونه و میتونه زندگیشو کلا عوض کنه

برای فهمیدن حقایقی که تاحالا هیچکسی هیچ جایی بهت نگفته اینجا پیام بده..

باور کن دیدن این پیام اتفاقی نیست

ایدی ادمین در ایتا👇

@shahid_anili

ایدی در روبیکا👇

@laniakeaa