2821
2789
دقیقا اونم منو میشناسه بهم میگه تو یجور ضد مردی نمیدونم منظورش چیه

جلوش از پسرا بد گفتی؟ 

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
ایدی کانال رو میزارید

لینک کانال در ایتا بفرستید برا دوستاتون😎👇

https://eitaa.com/joinchat/960364732C48fd6478d

لینک کانالمون تو روبیکا🥳😍👇

https://rubika.ir/joinc/CDGIBGFI0DUAGBEXIATFOITDZBAJHDFF

عضو بشید و برا دوستاتون بفرستینش حتما✨

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لینک کانال در ایتا بفرستید برا دوستاتون😎👇 https://eitaa.com/joinchat/960364732C48fd6478d لینک ...

کانالش باز نمیشه تو ایتا

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
اخه الان دیگه پسرا کسیو نشناخته نمیرن خواستگاری که اون برای قدیم بود الان فرق کرده . باید حداقل یکم ...

اگر پسری پا پیش بذاره و بگیم اول خواستگاری کن بعد همو بشناسیم تا قبل از اینکه تصمیم بگیریم همه چیز رسمی بشه و قبول نکنه،

چه دلیلی میتونه داشته باشه؟!

مگه قصدش ازدواج نیست؟

مگه این همههههه نامزدی و عقد به هم نزدن؟!

فقط بین خانواده دو طرفه دیگه مشکلش چیه؟!

نمیگیم همه پسرا بدن ولی اگر از خانواده دختره پنهون باشه و پسره خودش رو اصلا نشون خانواده دختره نده و حرف از ازدواج باهاشون نزنه امکان سواستفاده خیلی بالاتر میره

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
اگر پسری پا پیش بذاره و بگیم اول خواستگاری کن بعد همو بشناسیم تا قبل از اینکه تصمیم بگیریم همه چیز ر ...

میدونی همچی به خود ادم بستگی داره اینا که سواستفاده میشه ازشون بیشتر مقصر خودشونن

کانالش باز نمیشه تو ایتا

گفتم دیگه کانالش خصوصی هست، لطف کنید به همون ادمینش که خانم هست پیام بدید.

گفتم دیگه کانالش خصوصی هست، لطف کنید به همون ادمینش که خانم هست پیام بدید.

بگم لطفا لینک چه کانالیو بدین؟

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
دارمش اینو  کسی هم نیومده پی ویم

عه چه جالب اومد پی وی من که مطمئن بشه. 🫠🫠🫠  چون کانالش مخصوص خانمهاست ورود آقایون ممنوعه

بگم لطفا لینک چه کانالیو بدین؟

بگید پیام دادم برای عضویت توی کانال

"چیزهایی که نمیخواهند بدانید"