2777
2789

شوهر وحشی من روز به روز بدتر میشه تقریبا یه روز در میون دارم ازش کتک میخورم حالم از تهدیداش،  زور گویی هاش،  زندگیم خودم داره بهم میخوره

خسته شدم کاش یه جایی بود که میشد برای همیشه رفت روی هیچکدوم از این ادمای سمی رو ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هربار که مجبور بشه بابت هر کتکش پاش برسه به کلانتری و پول دیه پزشک قانونی بده، اونوقت دیگه خشم و حرصشو توی مواقع بحران روحیش کنترل میکنه میدونه هربار که بزنه یه چیزی از جیبش میره.

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

اگه نمیتونی یا نمیخوای یا نمیشه طلاق بگیری حداقل سعی کن صداشو درنیاری که بهت اشیب نزنه 

مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم هربار که مجبور بشه بابت هر کتکش پاش برسه به کلانتری و پول دیه پزشک قانونی بده، اونوقت دیگه خشم ...

یعنی به این اسونیاست آدم عصبی رد کشید به کلانتری

فوقش از خونش میندازتش بیرون بعدم انکار میکنه

شرایط طلاق ندارم بچه ندارم 

اسیر شدم حق هیچی ندارم

هر روز خانواده همسرم بهم بی احترامی میکنن

حتی تو رو خودم میگن

که چقد عذاب میکشن من زن پسرشون شدم میگن پسرشون حیف شد

پسر بی شرفشون سر بهانه های الکی میزنه بهم ناسزا میگه 

تهدید میکنه خستم شده حتی بعضی وقتا میگم کاش یه بار یه طوری بزنه که بمیرم دیگه نخوام تحملشون کنم

یعنی به این اسونیاست آدم عصبی رد کشید به کلانتری فوقش از خونش میندازتش بیرون بعدم انکار میکنه

بستگی به مدل زدنش داره، یه سریا میدونن ممکنه زن بره شکایت کنه یه طوری میزنن معلوم نشه، ولی اگه همینجوری میزنه واسه خودش راحت میتونه نامه پزشک قانونیشو بگیره دوندگیشم چندان اونجوری نیست که چندین ماه بگیم طول میکشه و ارزش نداره. بعدم از خونه بندازه بیرون برای خودش بدتره چون بازم بهونه واسه شکایت به زن داده. 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا