2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

292 بازدید | 35 پست

سلام دوستانم چقد واسم سخته پسرمو از شیر بگیرم ۶ فروردین تولد ۲  سالگیشه خوب غذا نمیخوره ۲۲ ماهشه خیلی به ممه وابستس خودمم دلم نمیاد از طرفی میخوا روزه بگیرم بدنم قبلش به یه استراحت نیاز داره نمیدونم چکار کنم نگاش میکنم تا تصمیم میگیرم روزا رو کم کنم یه ذره دیر بهش شیر بدم اشکاش همینجوری رونه میشه تو صورتش دلمو میسوزونه ای خدا چقد سخته! راهکاری دارید؟

من همه راها رو رفتم 

فقط صبر زرد جواب داد

غذا خوردنشم خوب شده

۱۳ روزه که نخورده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلخک بزن به نوک سینه هات شیرتو تلخ می‌کنه بچه هم دیگه نمیخوره و گشنش شد می‌ره به سمت غذا

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
خواهر جان پس من چی بگم بچه دیروز نه ماهش کامل شد دکتر گفت باید از شیر بگیریش.. بخاطر حساسیت و الرژی ...

اخههه 

ببخشید میپرسم چه حساسیتی داره؟دختر منم ب لبینیات حساسیت داره و همش اسهاله 

باگرفتن شیر یعنی درس میشه؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

دخترمنم خیلی وابسته بود به شیر غذا نمیخورد

اما من یهویی گرفتمش

با همون صبر زرد زدم نوک سینه ام بدمزه شد دیگه نخواست اما باهام قهر کرد

جیگرم کباب شد اما خداروشکر الان خیلی بهتره

سختی داره اما اینم میگذره

اخههه  ببخشید میپرسم چه حساسیتی داره؟دختر منم ب لبینیات حساسیت داره و همش اسهاله  باکرفت ...

کلا ب پروتین گاوی کلی رعایت کردم... تخم مرغ.آجیل . شیره انگور. کنجد .سویا وخیلی چیزای دیگه.ولی بازم بدنش اگزما و کهیر داره. وزنش کمه .نه ماهشه ۸ کیلو شده. دکتر باید شیر مخصوص بدی ک از رشد وزن عقب نمونه

کلا ب پروتین گاوی کلی رعایت کردم... تخم مرغ.آجیل . شیره انگور. کنجد .سویا وخیلی چیزای دیگه.ولی بازم ...

من آبجی کوچیکم اینطوری بود.پای بدن اونم خیلی کبودمیشدودردمیکشید طفلی ولی هیچ دکتر گاوی نگف از شیر بگیرنش.

آخرش مامانم خودش اینکارو کرد خداروشکر خوب شد ولی الان۶سالشه اگه خودشم رعایت نکنه دوباره اذیت میشه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊